Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
131 komentara

Bandićevi bračni savjeti: Ona nek' ide na frizuru, a vi kuhajte

Na Pop up garden festivalu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otkrio je svoj recept za stabilan brak. Rekao je da kad se posvađa sa suprugom, ode u kuhinju

Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
131 komentara

Kuham kao Mozart za klavirom, a kuhinja je idealno mjesto za izglađivanje nesuglasica u braku, rekao je u nedjelju Milan Bandić

Zagrebački gradonačelnik u nedjelju je posjetio Pop up garden festival u Arena centru te uz Luku Nižetića za posjetitelje pripremao Bruschette.

- Vidite, kad se moja Vesna i ja krvavo posvađamo, ja se zatvorim u kuhinju, dobro je zagrijem da se sve zapari i prožme mirisima. I dok ona u šlafroku guli krumpir, ja na zamagljenom staklu napišem ‘I love you’. Je li dobar trik? - vrckavo je okupljene upitao Bandić. 

I dok ona u šlafroku guli krumpir, ja na zamagljenom staklu napišem ‘I love you’

U pauzama između sjeckanja češnjaka, sira i luka, od kojih je radio namaz, Bandić se pohvalio kako je sa suradnicima u svom vrtu od 3000 kvadrata posadio 200 kilograma krumpira, 10 kg bijelog luka, salatu, ružmarin i 1000 sadnica te je okupljenima otkrio tajne svog uspjeha.

- Ja nisam ovo sve napravio zato kaj sam pametan već kaj se dižem rano. Prije nego što odem trčati, stavim štrudl u pećnicu, ja trčim, on se peče i kad se vratim ugasim pećnicu i probudim svoju Vesnu. Dok se ja vraćam sa Sljemena, neki još taru krmelje - u dahu je izrekao Bandić. Svim okupljenim muškarcima poručio je da se, ako nemaju uspjeha kod žena, prime kuhače.

- Vi kuhajte, a nju pustite da ide na frizuru i kavu i bit će zadovoljna. Znate, s namirnicama morate biti osjetljiviji nego sa ženama. A budući da super kuham, i sa ženama znam jako dobro - pohvalio se.

Borna Filić/PIXSELL

Pop up garden privukao 2000 ljudi

Pod geslom "food and fun" Pop up garden festival tri je dana u Arena Centru dočaravao zelenu oazu. Interes posjetitelja izazvao je inovativni HomeOgarden, kao i vrtni asortiman Pevec. S ciljem poticanja zdravog načna života, partner 24sata u ovom projektu je Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message