Obavijesti

News

Komentari 116

Završio pod kotačima: Hoće li slučaj riješiti Tonyjeve kamere?

Završio pod kotačima: Hoće li slučaj riješiti Tonyjeve kamere?
2

Odvjetnica Tonyja Cetinskog kazala nam je da na autu nije bilo oštećenja, odnosno da istražitelji nisu pronašli tragove bilo kakvog udarca, koji bi sugerirali da nesretni muškarac nije ležao na cesti

VIDEO

Automobil Tonyja Cetinskog opremljen je kamerama za pomoć pri parkiranju. Tony se nada da su one snimile okolnosti pod kojima je došlo do prometne nesreće u Rovinju te da će mu one pomoći dokazati nevinost. Potvrdila nam je to njegova odvjetnica Gordana Grubeša.   

- Moj klijent je nakon očevida dao automobil na vještačenje kako bi se utvrdile okolnosti nesreće. Automobil ima kamere za pomoć pri parkiranju. On se nada da su kamere uspjele sve snimiti i da će pomoći policiji u rasvjetljavanju slučaja - kazala je Grubeša.

Dodala je da je Tony to sam odmah napomenuo policajcima, no da nije siguran koliko dugo se snimke zadržavaju ni pod kojim kutem i koje područje pokrivaju.

Kazala nam je i da na samom automobilu nije bilo oštećenja, odnosno da istražitelji nisu pronašli tragove bilo kakvog udarca, koji bi sugerirali da se nesreća dogodila drugačije nego što je to ispričao Tony.

Podsjetimo, Cetinski je prošli petak u Rovinju pregazio Ibrahima Kevljanina (62). Okolnosti stradavanja i dalje nisu razjašnjene s obzirom da se spominje mogućnost, koju kao činjenicu navodi i sam Cetinski, da je žrtva prije nailaska automobila već ležala na asfaltu.

Brat poginulog: 'Tuga je velika, ali mu ni na pogreb neću moći otići. Ne znam kako...'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:32

Tijelo žrtve je prebačeno na obdukciju, a nakon nesreće je utvrđeno da Cetinski za volanom Mercedesa nije bio pijan. 

Policija i dalje šuti o nesreći: 'Predmet se u ovoj fazi smatra tajnim'

Pjevačeva odvjetnica u subotu je u priopćenju u ime svog klijenta izrazila sućut obitelji poginuloga.

- Tužan i shrvan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboku sućut obitelji pokojnika, te moli medije da ne prenose netočne i neprovjerene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnoga događaj u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj obitelji, već se izravno utječe i na ove teške i bolne dane za obitelj pokojnika, stoji između ostalog u subotnjem priopćenju pjevačeve odvjetnice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa