News

Komentari 0

Zbog jakog vjetra zatvorena A1 između Svetog Roka i Posedarja

Zbog jakog vjetra zatvorena A1 između Svetog Roka i Posedarja

Večeras od 20 do sutra ujutro u 5 sati zbog izvanrednog održavanja zatvara se dionica između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak: čvor Krapina-DC1-čvor Trakošćan u oba smjera

Zbog snažnog vjetra, za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a  obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27), izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvoreni su Paški most i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Jadranskoj magistrali DC8 između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zabok vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine.

Večeras od 20 do sutra ujutro u 5 sati zbog izvanrednog održavanja zatvara se dionica između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak: čvor Krapina-DC1-čvor Trakošćan u oba smjera.

Na Istarskom ipsilonu na u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule, Na čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke,

Brodska linija 409 Zadar-Preko je u prekidu.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Sunčano i vrlo toplo, na moru vjetrovito

U većem dijelu zemlje pretežno sunčano i vrlo toplo, a na moru i vjetrovito, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za utorak.

U Slavoniji i Baranji te u južnoj Dalmaciji očekuje se promjenljiva naoblaka uz mjestimice malo kiše, a poslijepodne razvedravanje.

Puhat će umjeren do jak sjeveroistočni i sjeverozapadni vjetar, na Jadranu bura koja će na udare ponegdje biti olujna.

Najviša dnevna temperatura zraka između 25 i 30 Celzijevih stupnjeva