Obavijesti

News

Komentari 15

Žena (83) je u zavoju sletjela s ceste u provaliju: 'Morali smo krčiti put do nje, bilo je teško...'

Žena (83) je u zavoju sletjela s ceste u provaliju: 'Morali smo krčiti put do nje, bilo je teško...'
4

Ozlijeđenu vozačicu su pronašli policajci i zajedno s vatrogascima JVP Opatija je izvadili iz vozila te prenijeli do prometnice gdje su joj djelatnici HMP-a pružili prvu pomoć te ju prevezli u KBC Rijeka na daljnje liječenje

VIDEO

Vozačica (83) izgubila je nadzor nad autom te sletjela u provaliju danas oko 7.10 sati kod Briseča vozeći se od Mošćeničke Drage, objavila je policija. 

Očevidom je utvrđeno kako se ista na 18 kilometru državne ceste D 66, iz sada neutvrđenog razloga, u blagom desnom zavoju nastavila pravocrtno kretati i tom prilikom s vozilom sletjela u provaliju dubine 15-ak metara.


 
Ozlijeđenu vozačicu su pronašli policajci i zajedno s vatrogascima JVP Opatija je izvadili iz vozila te prenijeli do prometnice gdje su joj djelatnici HMP-a pružili prvu pomoć te ju prevezli u KBC Rijeka na daljnje liječenje. Da spašavanje nije bilo lako, doznajemo iz JVP Opatija, čijih je 7 vatrogasaca s tri vatrogasna vozila vrlo brzo stiglo na teren i krenulo u akciju.

- Dolaskom na mjesto nesreće zatekli smo vozilo skoro 50 metara od ceste, a oko 15 metara visinske razlike, tj. u provaliji. Odmah smo osigurali teren i krenuli prema automobilu. Kod unesrećene su već bila dva policajca, uz čiju pomoć smo ženu izvukli iz automobila. Akcija spašavanja bila je poprilično zahtjevna jer je teren bio nepristupačan i morali smo morotkama krčiti put kako bi očistili stazu za prolaz s nosilima. Na cesti je već čekala ekipa hitne pomoći, koja je preuzela daljnju brigu i pružanje prve pomoći. Sa ženom nismo uspostavili kontakt, no davala je znakove života - kažu opatijski vatrogasci.

Ozlijeđena žena hitno je prevezena u KBC Rijeka.

- Pacijentica je dovedena bez svijesti i trenutno se provode intenzivne mjere liječenja - rekli su nam iz riječkog KBC-a. Za vrijeme provedbe očevida promet se dionicom DC 66 odvijao naizmjenično uz regulaciju policije.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.