Obavijesti

News

Komentari 216

Zgazio ga je auto nakon što su ga prebili i ostavili na cesti

Zgazio ga je auto nakon što su ga prebili i ostavili na cesti
6

Županja: Miroslav Tunjić (17) umro je u bolnici. Mladiće koji su ga pretukli policija je uhitila. Oni imaju 19 i 20 godina. Miroslava su navodno napali zbog njegove frizure

VIDEO

Vidio sam tučnjavu na cesti i zaustavio se. Povikao sam da puste dečka koji je ležao na cesti i pojurio za napadačima. Nisam ih vidio. Pobjegli su u susjednu ulicu. Nisam se ni stigao vratiti do njega, odjednom je naletio automobil i udario ga, kaže Matija Đilanović, koji je vidio Miroslava Tunjića (17) kako leži pred kafićem City u Gradištu kraj Županje.

Tinejdžera su u nedjelju poslije ponoći pred kafićem napala dvojica mladića iz sela. Navodno je riječ o Antunu M. (19) i Goranu E. (20). Na cesti ispred kafića tukli su ga nogama i rukama.

- U tom kafiću vikendom se okupljaju mladi. Već u ponoć bio je fajrunt pa su se svi razišli. Navodno su dvojica starijih dečki još u kafiću napali Tunjića i njegova prijatelja. Oni su htjeli izbjeći sukob i izašli su iz kafića, ali su ova dvojica krenuli za njima. Susreli su ih na cesti. Tunjićev prijatelj je pobjegao, a ovi su se okomili na njega - pripovijedaju među sobom mladi Gradištanci.

Mladići su Tunjića navodno napali jer im se nije sviđala njegova frizura. Nakon što su ga prebili, ostavili su ga da leži na pješačkom prijelazu i pobjegli. Nedugo potom na ozlijeđenog Tunjića naletio je automobil i pregazio ga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šokirani vozač mladića uopće nije vidio jer je ulica bila mračna. Vozač je stao, pozvao policiju i Hitnu pomoć. Tunjić je još bio živ, ali s teškim ozljedama i unutarnjim krvarenjem. Umro je u vinkovačkoj bolnici u 4 sata. Ulična rasvjeta u selu gasi se u ponoć pa je oko pola jedan, kad je Miroslav Tunjić nastradao, u ulici bio potpuni mrak.

Ostavili su ga kao psa da leži na cesti

Nije bilo šanse da vozač vidi dečka koji je ležao na cesti. Čuo sam jak udarac kada ga je udario. Mladić je jaukao od bolova. Došli su neki dečki, pokušali ga staviti u auto i odvesti u bolnicu no nisu mogli jer je jako zapomagao. Čekali su Hitnu, kaže susjed. Na mjesto nesreće u nedjelju su došli Tunjićev brat Boris i tata Mato.

- Miro nije imao običaj ići u Gradište, ali tu je imao neku prijateljicu pa joj je valjda došao u posjet. Bio je dobar mladić koji je izbjegavao sukobe i tučnjave. Nikada nije niti u jednoj tučnjavi sudjelovao iako je imao 120 kg i 190 cm. Njega je zanimala glazba, računala, uvijek se smijao i šalio. Bio je veoma inteligentan, htio je upisati fakultet. On je bio 120 kg čiste dobrote - kaže njegov brat Boris koji je inače policajac.

- Ostavili su ga kao psa na cesti. Dosta je toga da nam djecu stalno ugnjetavaju jedni te isti nasilnici koje zakon štiti - ogorčen je Miroslavov otac Mato koji sina nije ni uspio vidjeti živog u bolnici. Liječnici su se dva sata borili za njegov život, no nisu ga uspjeli spasiti. Policija je u nedjelju privela dvojicu napadača iz Gradišta, Antuna M. (19) i Gorana E. (20) i nakon saslušanja zatražila njihov pritvor kod istražnog suca za sljedećih 48 sati. Obitelj mladića Gorana E. u šoku je. U suzama su nam u nedjelju rekli kako ne mogu vjerovati da bi njihov sin mogao tako nešto učiniti iako je, kako kažu, problematičan kad popije.    

Miroslava je pregazio mladi kantautor

Mladić  koji je autom naletio na Miroslava Tunjića je I. S. (24) iz Otoka kraj Vinkovaca. U svom kraju poznat je kao glazbenik, pjevač i kantautor. Nakon što je pregazio mladića, pozvao je policiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 216
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a