News

Komentari 282

Zoran Mamić otišao je u BiH

Zoran Mamić otišao je u BiH

Presudom Mamić mora odslužiti 4 godine i 8 mjeseci zatvora. No trenutno nema nikakvih prepreka za njegovo putovanje jer je i dalje slobodan i može ići gdje želi, dok mu ne stigne poziv na izdržavanje kazne

Nakon rasprave na osječkom Županijskom sudu, gdje se braći Mamić i još petorici sudi za izvlačenje 200 milijuna kuna iz Dinama, Zoran Mamić koji je pravomoćno osuđen zbog izvlačenja novca otputovao je iz Hrvatske u BiH, doznaje Telegram.

Kako navode, Mamiću su evidentirali prelazak preko granice u Slavonskom Brodu. 

Presudom Mamić mora odslužiti 4 godine i 8 mjeseci zatvora. No trenutno nema nikakvih prepreka za njegovo putovanje jer je i dalje slobodan i može ići gdje želi. Tek kad mu sud pošalje poziv na izdržavanje kazne, mora se odazvati na odsluženje zatvorske kazne.

Nakon što je objavljena odluka kojom je presuda postala pravomoćna, Mamić je za RTL rekao da poštuje odluku i da će učiniti sve što mora, ali da se ne osjeća krivim. 

- Analizirat ću s obitelji odlazak u zatvor, postoji li mogućnost odgode, jer imam dijete od godinu dana. U načelu sam spreman da to čim prije riješim. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i želim nakon toga normalno živjeti - kazao je on.

Mamićev odvjetnici za Telegram uvjeravaju da će se vratiti.