Obavijesti

Sport

Komentari 253

Dramatičan poraz: Granada je nakon 42 godine srušila Barcu

Dramatičan poraz: Granada je nakon 42 godine srušila Barcu
8

NOVI ŠOK Nakon ispadanja iz Lige prvaka, Barcelonu je šokirala i Granada koja je prvi put slavila protiv Katalonaca nakon 1972. Granada je kod kuće pobijedila s 1-0

VIDEO

Slavili su nogometaši Granade kao da su osvojili Primeru. Nakon 42 godine pobijedili su Barcelonu i vjerojatno joj uništili san o naslovu prvaka.

Granada je na svom terenu pobijedila 1-0 golom Brahimija iz 16. minute. 

Messi, Iniesta i društvo izlazili su s terena gledajući u pod. Znali su da su se vjerojatno oprostili od titule. Bila je ovo prva pobjeda Granade nakon 9. travnja 1972. godine. 

Atletico će u nedjelju imati šansu otići na četiri boda prednosti. Barcelona je u krizi. Nemoć protiv Atletico Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka i jalova dominacija protiv slabašne Granade koja je 15. u ligi zorno je pokazala tu krizu. Barcelona je uobičajeno dominirala u posjedu lopte, ali u dosta situacija kao da nije znala što bi s loptom.

A kad su stvorili prave šanse pred Kataloncima se stvorio grčki golman Granade, Orestis Karnezis, koji je čudesno branio. Fantastično je skinuo slobodnjak Leu Messiju, a igrači Barce nisu mu mogli zabiti ni s pet metara. 

Pinto je u posljednjim trenucima utakmice spriječio 2-0 skinuvši čisti zicer igračima Granade koji su odigrali pametnu utakmicu, bili su agresivni, dobro su stajali na terenu i zabili su kad je trebalo. Bili su sve ono što je večeras Barcelona trebala biti.

Nakon ispadanja u Ligi prvaka od Atletico Madrida, Barceloni polako, ali sigurno, izmiče i naslov u Primeri. U srijedu je finale kupa protiv madridskog Reala. 

Možda posljednja šansa za trofej ove sezone...

Primera, 30. kolo:

  • Granada - Barcelona 1-0 (Brahimi 16)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 253

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana