Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Mladenka je prije svadbene večere otišla na hamburger

Željka Badanjak vjenčala se u subotu popodne u osječkoj crkvi za Dejana. Svadbena večera bila je u Slavonskom Brodu. Mladenka je ogladnila

Mario Majcen
Foto: Mario Majcen
12 komentara

Rekla je da je gladna, da ju je stisla glad i da mora pojesti hamburger. Tražila je da je odvedemo do njezina omiljena fast food restorana u Slavonskom Brodu. Suprug Dejan rekao je: "Vozi", prepričao nam je doživljaje mladenaca Željke i Dejana Badanjka njihov prijatelj koji ih je vozio u svadbenom automobilu Mario Majcen.
Naime, Željka je iz Osijeka i u subotu popodne udala se za svog Dejana  u crkvi u njezinu rodnom gradu. Nakon vjenčanja svadbena je povorka krenula u Slavonski Brod, otkud je mladoženja, na svadbenu večeru i slavlje.
- Vozili smo autocestom i odmakli smo od svadbene kolone 20 minuta. Ona nas je navodila do njezina fast food restorana u Slavonskom Brodu. Izašla je iz auta i naručila hamburger. Žena koja radi rekla je da to nije vidjela 20 godina koliko radi, da joj mladenka prije svadbene večere naruči hamburger. Pojela ga je uz tek. Mi smo se smijali, a hamburger je platio njezin suprug - dodao je Mario. Svatovi su ih čekali 20-ak minuta. Hamburger joj nije pokvario tek, pa je pojela juhu, a potom sarmu i ostale specijalitete. Njezin neobičan zahtjev komentirali su i na svečanom ručku u nedjelju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message