Obavijesti

Ostalo

Komentari 0

Myrna (42): "Gospa mi je rekla da se ne bojim"

Myrna (42): "Gospa mi je rekla da se ne bojim"
6

Suprugova sestra Layla bila je teško bolesna. Okupljene oko kreveta, muslimanke su se molile za njezino zdravlje. Myrna se počela tresti...

VIDEO

Skroman dom u kršćanskoj četvrti Soufanieh u Damasku 1982. godine postao je središte nadnaravnih fenomena. Ondje sa svojim suprugom živi Mary Kourbet Al-Akhras, poznatija kao Myrna Nazzour (43). Udala se 1982. godine sa 18 godina za Nicolasa Nazzoura. Nisu bili praktični vjernici. Iste godine kad su se vjenčali, razboljela se Nicolasova sestra Layla. Okupljene oko kreveta, muslimanke su molile za njezino ozdravljenje. Myrna se iznenada počela tresti. Njezine su ruke isijavale tajanstvenu svjetlost, a nekoliko trenutaka poslije iz njih se počelo cijediti ulje. Myrna nije znala kako bi reagirala, a žene oko nje brzo su se snašle i njezine ruke pritisnule na Laylino tijelo. Layla je nakon nekoliko dana potpuno ozdravila. Na isti je način krajem studenog Myrna ozdravila bolesnu majku. Počeli su moliti, a Myrna je iznenada čula ženski glas koji joj govori:
 - Ne boj se, ja sam s tobom. Otvori vrata i omogući svakom da me vidi. Zapali svijeću za mene. Myrna nikom nije ispričala to iskustvo, no glas se proširio i tisuće su ljudi nahrupile u njezin dom. Myrni se Gospa posljednji put ukazala 1983. i poručila da se mole za ujedinjenje svih crkava. Myrna je nakon toga dobila stigme na oba dlana, boku i stopalima. Nakon šest sati krvarenja rane su se zatvorile bez ijednog ožiljka. Stigme su se ponovile 1984. godine, a u svibnju je vidjela Isusa.
 - Kćeri, ja sam početak i kraj. Ja sam istina, sloboda i mir. Dajem ti svoj mir - rekao joj je Krist. Susreti s Kristom i razgovori s Gospom nastavili su se i traju do danas. Myrnu je dosad pregledala vojska liječnika i teologa. Svi oni su se jednoglasno složili u tome da njezine stigme, čudotvorno ulje i vizije imaju nadnaravnu pozadinu koju je teško objasniti.




ŠPANJOLSKA
Magdalena de la Cruz (1487-1560) veći dio života lagala je da ima natprirodne moći. No kad se teško razboljela, 1543., priznala je da je varala narod. Inkvizicija ju je spalila 1546. godine.

FILM
"Stigmata" (1999) priča je o mladoj ženi bez vjerskih uvjerenja (Patricia Arquette) koju odjednom zahvaća Božja milost. Poruka filma je da Bog šalje poruku preko ateista, točnije mogućnost ulaska u kraljevstvo Božje za sve ljude.

HRVATSKA
Zlatko Sudac (37) je iz Rijeke, a odrasao je na Krku. U Zagrebu je 1998. godine završio teologiju i zaredio se za svečenika. U svibnju 1999., dok se družio s prijateljima, na čelu mu je prokrvarila rana u obliku križa. Velečasni Sudac kaže da ga rana ne boli, osim kad se moli jer onda osjeća da njegov križ pulsira.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Hrvat u Australiji za 24sata: 'Za nastup Baby Lasagne u Malmöu probudit ćemo se u tri ujutro!'
LUDI ZA EUROSONGOM

Hrvat u Australiji za 24sata: 'Za nastup Baby Lasagne u Malmöu probudit ćemo se u tri ujutro!'

Jordan, Michael i Hrvat s australskim državljanstvom Antony veliki su fanovi Eurosonga i prate ovo natjecanje već 20-ak godina. Baby Lasagna im je hit, a zbog njegovog nastupa, ali i drugih, ustat će u 3 ujutro!