Obavijesti

Otkrijte užitak pripreme jela uz Electrolux sniženje

Otkrijte užitak pripreme jela uz Electrolux sniženje
6

Mondo je za vas pripremio odličnu ponudu Electrolux malih kućanskih aparata. Kvalitetni i snažni mikseri, blenderi i multipraktici dostupni su vam od 199,99 kn.

Svakoj dobroj kuharici i kuharu uvijek treba mala pomoć u kuhinji, a ovoga puta ta pomoć dolazi iz radionice Electroluxa. Electrolux je globalni lider u proizvodnji kućanskih uređaja, a uz svakodnevne inovacije broje milijune zadovoljnih kupaca diljem svijeta. Budite i vi jedan od njih te naručite vrhunske aparate po odličnim cijenama. Izdvajamo 5 praktičnih i povoljnih kuhinjskih aparata.

Mikser za najfinije kolače

Blagdani se bliže, a vama bi dobro došao novi mikser? Mondo je snizio cijenu Electroluxovog modela EHM4100 uz kojeg će se iz vaše kuhinje izvoziti samo najfiniji kolači. Mikser je snage 300 W s blagim početkom rada uz kontrolu brzine koji sprečava prskanje, a mućkalice su izrađene od nehrđajug čelika. Snižena cijena miksera iznosi 199,99 kn.

Miksaj, odvoji i popij!

Electrolux blender ESB2400 idealan je za sve koji požele svoje zdrave napitke ponijeti sa sobom. Izrazito je praktičan jer sadržava mikser i sportsku bočicu u jednom. Mikser je snage 300 W s jednom brzinom rada, a zapremnina bočice jest 0,6 L. Odlična cijena iznosi 239,99 kn.

Izmiksajte najzdraviji napitak

Blender Electrolux ESB1100RE pripremit će vam savršen zdravi napitak za doručak svaki dan. Sve što vi trebate jest željene sastojke ubaciti u posudu, a ostalo će blender napraviti sam. Blender je snage 250 W s posudom trokutastog oblika za bolju izvedbu miksanja zbog vrtložnog efekta. Kapacitet posude iznosi 0,65 L, a cijena ovog kompaktnog modela jest 399,99 kn.

Vrhunski pomagač za svaku kuhinju

Svakoj kuhinji potreban je jedan odličan multipraktik. Mondo je za vas odabrao vrhunski Electrolux EFP5300 koji će vam pomoći pri miksanju neodoljivih krema, rezanju najtanjih krumpirića te spremanju najboljih umaka. Uz veliku snagu od čak 700 W, ovaj će aparat obraditi sve što vam treba, a neće vam nedostajati ni prostora za namirnice uz posudu kapaciteta 2 L. Snižena cijena mulitpraktika iznosi 689,99 kn.

Pouzdan asistent svakog kuhara

Poželite li pozvati cijelu obitelj ili veliku grupu prijatelja na večeru, kuhinjski asistent EKM4100 bit će vaša treća ruka. On će mijesiti, miksati, rezati i mutiti umjesto vas. Snažan motor od čak 1.000 W te 10 brzina miješanja riješit će svaki vaš kuhinjski problem. Osim toga, dolazi s dvije inox posude od 4,9 L i 2,9 L. Riješite se svih napornih miješanja uz svog novog asistenta koji će uz vas ostati godinama. Uštedite 700 kn i aparat kupite za 2.299,99 kn.

Požurite na Mondo i već danas odaberite nešto iz širokog asortimana Electroluxovih kućanskih aparata koji će vas oduševiti svojom kvalitetom i snagom.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i Mastercard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?
Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir