Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Nataša i Ivor: Vjerujemo u uspjeh naše poduzetničke ideje!

Nataša i Ivor: Vjerujemo u uspjeh naše  poduzetničke ideje!
4

Predstavljamo vam jedne od finalista projekta Pametnom idejom do uspjeha, Natašu Vrhovec i Ivora Totha. Oni su u finale ušli zahvaljujući ideji - Automehaničar za žene

VIDEO

Predstavljamo vam jedne od finalista projekta Pametnom idejom do uspjeha, Natašu Vrhovec i Ivora Totha. Oni su ušli u finale sa svojom idejom Automehaničar za žene. S njima smo razgovarali o njihovoj ideji, svijetu poduzetništva i što misle o ovome projektu. 

Tko se krije iza ideje Automehaničar za žene? 

Nataša: Mi smo Ivor Toth i Nataša Vrhovec, veseli, otvoreni, kreativni i hrabri mladi ljudi, koji imaju 31 i 34 godine i dolazimo iz Zagreba. Roditelji smo predivne djevojčice. Ja sam zaposlena, a Ivor nezaposlen. Studiram waldorfsku pedagogiju i radim kao stručnjak za korisnička iskustva u telekomunikacijskoj kompaniji. Ivor trenutno nema prihodovno radno mjesto, ali ima pune ruke posla i punu dušu 12-godišnjeg iskustva u Vipnetu. 

Što točno predstavlja vaša ideja Automehaničar za žene i zašto je vaša ideja bolja od drugih?

Ivor: To je autoservis koji je otvorio vrata i vrijedne ruke vozačicama, a nudi, osim kvalitetne usluge servisa, pregršt dodatnih sadržaja koje žene obožavaju: pranje kose, igraonica za djecu, masaža, program vjernosti, besplatan internet i još puno toga što ženu veseli.

Nataša: Naša ideja je bolja zato što smo našli način kako spojiti realnu potrebu sa zadovoljstvom i otvorili smo vrata jedne "muške" priče ženi, na najženstveniji način ikada.

Koja je vaša vizija i cilj ideje i kako ste uopće došli do nje? 

Nataša: Naša vizija je biti prvi i jedinstveni automehaničarski servis za žene. Želimo kreirati mjesto na kojem će se žene osjećati ugodno, gdje će se vraćati jer će osjetiti da postojimo baš zbog njih. Na ideju smo došli nakon što smo u vrlo kratkom razdoblju čuli puno negativnih komentara na postojeće automehaničare u našoj okolini. Nakon toga ideja je sinula sama od sebe.

Koliko ste upoznati sa svijetom poduzetništva, je li vas strah svega što on donosi? 

Ivor: Upoznati smo kao vrlo detaljni promatrači - nemamo iskustva u poduzetništvu i zato ovaj natječaj vidimo kao odličnu priliku za učenje o tome svijetu. Slobodni smo reći kako se osjećamo kao da smo već dobili nagradu. Nemamo strah od poduzetništva, sve je to jedan veliki izazov, poticaj na učenje i svakodnevno napredovanje, a to volimo. Nedaće su sastavni dio života. Veliki učitelji!

Kako vam se svidio žiri natječaja, koliko ste do sada naučili od njih? 

Nataša: Žiri je iznad svih očekivanja, bravo za onoga tko je uspio skupiti tu ekipu na ovom projektu! Daju komentare na svaku sitnicu, sagledaju problematiku iz svih mogućih kutova, stavljaju se u cipele svih sudionika u našim projektima, imaju golemo znanje i iskustvo. Zapravo, oni su prava nagrada ovdje jer smo od njih jako puno naučili.

Što mislite o koncepciji projekta Pametnom idejom do uspjeha i vjerujete li u svoju ideju bez obzira na ishod? 

Nataša: Ovaj projekt nam se jako sviđa i s velikim veseljem sudjelujemo. Ozbiljnošću i angažmanom svih uključenih strana svakako je nadmašio sve o čemu smo razmišljali. Bravo Pametna kuna!

Ivor: Naša ideja će uspjeti zato što mi vjerujemo u nju i u realizaciju dajemo dio sebe. Zbog toga znamo da je uspjeh neizbježan. Ovaj natječaj nam je veliki poticaj za ostvarivanje ideje tako da ćemo u svakom slučaju ići i razmišljati u smjeru realizacije, a svaki korak negdje vodi. :)

Koji su vaši hobiji? 

Nataša: "Nasumično heklanje, šivanje svega i svačega, kreativno izražavanje na najrazličitije načine, praćenje punjenja i pražnjenja mjeseca, gatanje iz graha prebranca i pisanje imena na zrnu riže. Cilj mi je oboriti Guinnessov rekord u duljini imena napisanog na zrnu riže." 

Ivor: "U slobodno vrijeme volim snowboard, ronjenje, vožnju biciklom, izrađivanje drvenih igračaka, kuham sve, a pogotovo morske lignje i hobotnicu. Prije sam volio duge vožnje automobilom, a sada prakticiram duge šetnje dok guram naša dječja kolica. Umjesto zvuka motora automobila sada se iz kolica čuje "brm brm" i "vau vau" - kad kraj nas prođe automobil ili pas" 




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Operacija od samo nekoliko minuta rješava problem od kojeg pate četiri milijarde ljudi
Jeste li među njima?

Operacija od samo nekoliko minuta rješava problem od kojeg pate četiri milijarde ljudi

Velik broj ljudi na svijetu ima probleme s vidom koji dovode do ovisnosti o različitim dioptrijskim pomagalima. Međutim, sve više njih danas odlučuje stati tom problemu na kraj i odlaze na lasersko skidanje dioptrije