Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Pravilnik natječaja „Kunu po kunu“

Pravilnik natječaja „Kunu po kunu“
1

Edukativni projekt "Kunu po kunu" vaša je jedinstvena prilika za promjenu financijskih navika i učenje o štednji, ali i važnosti dobrog investiranja

VIDEO

Edukativni projekt "Kunu po kunu" vaša je jedinstvena prilika za promjenu financijskih navika i učenje o štednji, ali i važnosti dobrog investiranja. Ako ste se odlučili prijaviti - svakako proučite pravila projekta.

1. Ovim pravilnikom se propisuju uvjeti i način sudjelovanja u nagradnom natječaju pod nazivom "Kunu po kunu" (u daljnjem tekstu, za potrebe ovih pravila će se koristiti termin „natječaj“). Natječaj priređuje tvrtka 24sata d.o.o.

2. Natječaj se organizira u svrhu promidžbe edukacije čitatelja o racionalnijem upravljanju kućnim financijama kroz savjete trima demografskim skupinama koje će biti zastupljene u natječaju.

3. Ova pravila će biti objavljena 7. ožujka 2012. na stranicama internetskog portala Pametna kuna i danom objave postaju važeća.

4. Natječaj će se sastojati od četiri faze:

I. Prikupljanje ponuda potencijalnih sudionika,

II. Odabir kandidata

III. Edukacija sudionika/čitatelja i

IV. Rekapitulacija s vremenskim odmakom

5. Tijekom prve faze, koja će trajati od 7. 03. 2012. do 21.03. 2012. sudionici trebaju se prijaviti putem obrasca na stranici Pametna kuna. Nakon isteka prve faze natječaja, stručni žiri sastavljen od stručnjaka:

a) Za psihologiju potrošnje

b) telekomunikacije,

c) transport,

d) komunikaciju i nastup te

e) financije

u suradnji s uredništvom portala www.pametnakuna.hr, od pristiglih će kandidata odabrati najviše 100, a najmanje 15 onih koje će imati mogućnost ulaska u završni krug natječaja.

6. Žiri će sudionike, čije karakteristike budu najpogodnije za primjer provođenja edukativne akcije, dodatno kontaktirati putem kontakt podataka iz obrasca za prijavu, dati dodatna pitanja, te na koncu odabrati tri sudionika iz različitih demografskih skupina.


7. U slučaju da odabrani sudionici nisu u mogućnosti sudjelovati u završnoj fazi natječaja zbog neispunjavanja uvjeta iz ovih pravila ili bilo kojeg drugog razloga, ulazak u finalnu fazu biti će ponuđen prvom, idućem, sudioniku s rang liste.


8. Treća faza počinje izborom kandidata 29. 03 2012. i trajat će 12 tjedana u kojima će se uz pomoć stručnjaka pomoći sudionicima u stvaranju održivog plana upravljanja primanjima. Dva mjeseca po završetku edukativne akcije, sa sudionicima će biti napravljen rezime naučenog koji će biti objavljen na portalu Pametna kuna.


9. U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni, poslovno sposobni, građani Republike Hrvatske protiv kojih se ne vodi kazneni postupak i nisu osuđivani radi kaznenih dijela.


10. Sudionici moraju ispuniti sva polja u obrascu kako bi mogli sudjelovati u natječaju. U obrascu sudionici moraju navesti i kontakt podatke: ime i prezime, kontakt telefon, adresu elektroničke pošte te adresu stanovanja, a svi navedeni podaci moraju biti točni i sva polja ispunjena. Sudionici prihvaćaju da se njihovi podaci koriste od strane sponzora i partnera projekta.


11. Sudionici koji uđu u treću fazu su suglasni da se njihova osobna imena i prezimena, fotografski i video zapisi, izjave i mišljenja koji budu zabilježeni prije, tijekom i nakon realizacije natječaja mogu koristiti od strane 24sata d.o.o. prostorno i vremenski neograničeno te u bilo kojem sada tehnički dostupnom načinu.


12. Priređivač i sudionici iz ove točke pravila će potpisati ugovor u kojem će detaljno regulirati sva međusobna prava i obveze.


13. Sve odluke koje 24sata d.o.o. i/ili stručni žiri donesu po pitanju izbora u fazama natječaja su konačne. Stručni žiri ima diskrecijsko pravo kandidate isključiti iz natječaja.


14. Priređivač 24sata d.o.o., zadržava pravo bez ikakvog obrazloženja privremeno ili trajno prekinuti natječaj u bilo koje vrijeme bez prethodne najave. Posebno se to odnosi na situacije u kojima 24sata d.o.o. ne može jamčiti ispravno odvijanje natječaja zbog tehničkih ili nekih drugih razloga.


15. Sudionici koji budu sudjelovali u trećoj fazi natječaja imaju pravo na nagrade sponzora. Nagrade su neprenosive.


16. Nagrade mogu osvojiti isključivo natjecatelji koji su:

• Građani Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj

• Osobe starije od 18 godina

• Točno ispunili osobne podatke u prijavnici za projekt "Kunu po kunu"

• U potpunosti poštivali Pravila natječaja


17. Organizator će obavijestiti sudionike natječaja koji su prošli u drugi krug telefonski, putem mail-a ili poštom najkasnije 5 radnih dana od završetka prve faze natječaja. Odabrani sudionici potvrđuju sudjelovanje u drugoj fazi odgovaranjem na dodatna pitanja stručnog žirija, a u vremenu koje stručni žiri za isto predvidi.


18. Sudionici natječaja se u cijelosti i neopozivo odriču potraživanja od priređivača 24sata d.o.o., i to potraživanja za eventualnu štetu, koja bi im mogla nastati za vrijeme trajanja natječaja, nakon njega ili nakon prezentacije javnosti. Također sudionici se neopozivo odriču potraživanja u slučaju bilo kakvih planiranih ili neplaniranih troškova koji bi istima mogli nastati tijekom ili u vezi sa sudjelovanjem u natječaju.


19. Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju pobjednici pristaju da se njihova imena i prezimena, adresa i mjesto stanovanja koriste u svrhu nagradnog natječaja te javno objave.


20. Organizator zadržava pravo izmjene pravila Natječaja „Kunu po kunu“ prije i za vrijeme trajanja natječaja.


21. U slučaju pravnog spora između organizatora i sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana