Pametna kuna

Komentari 0

Saznajte gdje povoljno kupiti odjeću i igračke za djecu!

Saznajte gdje povoljno kupiti odjeću i igračke za djecu!

S obzirom na to da djeca izrastaju, sniženja su idealna kako bi što bezbolnije opteretili svoj budžet. Saznali smo gdje je najpovoljnija oprema za djecu

Svaki roditelj mjesečno potroši oko otprilike 1500 kuna na najnužnije potrepštine za svoje dijete. Naravno, neki više, a neki manje, dok sve zapravo ovisi o primanjima i potreba djeteta. Ako tome pridodamo odjeću, obuću, igračke i ostale potrepštine, visina mjesečnih izdataka se povećava. S obzirom na to da djeca rastu, svakih nekoliko mjeseci prisiljeni smo mijenjati odjeću i obuću, što dodatno opterećuje budžet. Zbog toga mnogi pribjegavaju kupnji na sniženjima. Istražili smo kakvi su sniženja što se tiče dječje opreme i ostalih potrepština.

Odjeća

Odjeća je potrošna roba koja odnosi dio budžeta pogotovo ako se radi o djeci. Svi roditelji znaju kako djeci svakodnevno moraju mijenjati odjeću, stoga im se ne isplati kupovati skupu već je najbolje iskoristiti sniženja. Naš prijedlog je odjeću pronaći na jednom mjestu, odnosno u popularnim trgovačkim centrima kojih u svojoj ponudi nude i po nekoliko trgovina dječjom odjećom. Proizvode na akciji sada nudi dućan Intersport pa u njihovoj ponudi s dječjom zimskom opremom možete kupiti jaknu s fiksnom zaštitom protiv prodora snijega za 449.95 kuna. Skijaške hlače s fiksnim naramenicama koštaju 229.95 kuna, a dječje kape 39.95 kuna. Povoljnu odjeću također možete pronaći po povoljnim cijenama u Zari ili H&M -u. Također, ako u vašemu gradu nema spomenutih trgovina, uvijek se možete osloniti na internetsku kupovinu navedenih, ali i raznih drugih brendova.

Obuća

Dobre cipele bilo za starije ili djecu, uvijek su dobra investicija. Stvar s obućom je ista kao i s odjećom – s obzirom na to da djeca često mijenjaju tenisice ili cipele, možete iskoristiti sniženje u trgovini Planet obuća nudi veliko sezonsko sniženje na većinu asortimana. Ružičaste dječje čizmice možete kupiti za 142 kune, a isto toliko koštaju i muške dječje gležnjače. Pogledajte ponudu i u Cicibanu koji nudi obuću s C-tex membranom po sniženim cijenama.Glavna karakteristika i prednost ove obuće je C-TEX membrana koja štiti noge od zimskih uvjeta. Na odabrane proizvode možete pronaći popuste u trgovinama Bambi i Peko.

Dječja oprema

Pod dječju opremu ubrajamo kolica, autosjedalice, hranilice, hodalice i druge potrepštine. S obzirom na to da ovi proizvodi iziskuju veće iznose, prije nego što se upustite u kupnju dobro procijenite koliko želite izdvojiti te što ćete dobiti za taj novac. Tako na internetskim stranicama Tintilinića možete do kraja siječnja pronaći sniženja na kolica i igračke od 20 posto na gotovinu te 15 posto na kartice. Možete posjetiti i trgovinu Magic baby koja na sniženju nudi Bertonne kišobran kolica za 359 kuna te kolica za blizance za 899 kuna.

Igračke

Igračke su neizostavan dio u dječjem svijetu. Često se dogodi da im igračke dosade i onda ste prisiljeni kupiti neku novu. Na stranicama One2playa možete na akciji naći društvene igre poput  Pogodi tko si za 89.99 kuna ili Najbrži prst za 139.99 kuna. Na akciji su također različite figurice, privjesci ili ruksaci. Na sniženju su i lutke Best flower buds za 55.99 kuna.

Iako djeca zahtijevaju veće izdatke, pokušajte biti racionalni. Mnogi na sniženjima kupe stvari koje će djeca možda brzo prerasti ili kupuju samo jer im je nešto lijepo i privlačno, što se često događa mnogim roditeljima. S obzirom na to da su svi slabi na svoju djecu, ipak pripazite koliko trošite i kupujete li zaista ono što vam treba ili samo zato jer vas je privukla niska cijena.