Obavijesti

Pokaži da si roštilj znalac, bilo da si amater ili profesionalac

Pokaži da si roštilj znalac, bilo da si amater ili profesionalac
4

Objavljen službeni početak priprema za 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Prijavi se u iduća 2 tjedna i pokušaj osvojiti Zlatni ćevap.

Još uvijek nam je u sjećanju nezaboravni nastup Ivana Zaka na zagrebačkom Bundeku kojim je završilo veliko finale prošlogodišnjeg izdanja borbe za Zlatni ćevap, a već je došlo vrijeme za novu sezonu najuzbudljivijeg gastro druženja. Naime, za točno 14  dana održat će se prvo od osam lokalnih natjecanja 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec pa je pravo vrijeme da okupiš ekipu i počneš sa službenim pripremama. Bilo da si profesionalni kuhar ili ugostitelj, odnosno najbolji roštilj-majstor u društvu, kvartu, a i šire, zasuči rukave i u sljedeća 2 tjedna dovedi se u vrhunsku formu, jer uz malo truda osim službenog priznanja možeš osvojiti i vrijedne nagrade. Ove godine vlasnika Zlatnog ćevapa tražit ćemo u čak osam gradova:

24.04. petak    Križevci
26.04. nedjelja Umag
01.05. petak    Zagreb
09.05. subota  Zadar
24.05. nedjelja Kastav
30.05. subota  Osijek
13.06. subota  Knin
21.06. nedjelja Orahovica
28.06. nedjelja Zagreb

Od tebe ne očekujemo ništa drugo osim da prijaviš svoju ekipu i pokažeš što znaš.

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata i uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Kotanyia, Mlinara, Jamnice, Vina Belje, Zvijezde i Konzuma stoga su ti sve namirnice, cjelodnevna okrjepa, kao i sva oprema osigurani. Na tebi je samo da naoštriš svoje roštilj vilice i  –pokupiš sve nagrade.

O najboljima će i ove godine odlučivati stručni gastro sud predvođen Brankom Ognjenovićem, akademikom kulinarstva, a voditelji 4. Zlatnog ćevapa su poznata televizijska lica Frano Ridjan i Martina Validžić. Dok se tvoja ekipa znoji za roštiljem, navijačke snage zabavljat će poznati glazbeni izvođači. Pridruži im se i ti u pobjedničkom ritmu uz pjesmu koju će svirati samo tebi u čast!

Prati specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb