Obavijesti

Popularni Riječani Urban & 4 oduševili prepuni krov MSU-a

Popularni Riječani Urban & 4 oduševili prepuni krov MSU-a
8

Popularni Riječani izazvali stampedo ljubitelja dobre svirke na vrhu MSU-a. Rekordna posjećenost koncerta Urban & 4 nadmašio sva očekivanja nastavka „Ljeta u MSU uz Jadransko“

Iako se obično nastavci pilot projekata pokažu manje uspješnim pokušajima vraćanja prijašnje slave, „Ljeto u MSU uz Jadransko“ nije snašao isti scenarij zahvaljujući sinoćnjem upečatljivom koncertu popularnih Riječana Urban & 4 na krovu MSU-a. Treći u nizu koncerata ovog multimedijskog projekta, koji se odvija u suradnji s 24sata, Zagrebačkim plavim i pod generalnim prokroviteljstvom Jadranskog osiguranja, nije mogao ostvariti bolje reakcije javnosti s obzirom da su Urban i njegova četvorka „skuhali“ večer za pamćenje za više od 1000 građana, što je dopušteni maksimum na ovoj lokaciji. 

Osim što im se ostvarila davna želja da nastupe na krovu neke zgrade, Urban & 4 zadovoljni su reakcijama publike. „Par puta smo tijekom koncerta probali „slomiti“ klasičan odnos publike i izvođača u smislu mi sviramo, a oni gledaju. I uspjeli smo da to bude druženje, u kojem nije bitno tko što radi. Inače mislim da imamo vrlo pametnu publiku koja je spremna slušati, na momente pjevati pa i skakati pa opet stati i poslušati. Na novije pjesme naša publika je utihnula pažljivo ih slušajući i to je upravo ono što sam očekivao“, istaknuo je Urban

Nakon Rundek Cargo Trija, Elementala i Urban & 4, na vrhu MSU-a svake subote od 21:00 sat mogu se očekivati i ostala velika domaća imena kao što su  Gustafi, Bambi Molesters te Jinxi. Ulaznica u iznosu od 79 Kuna koja uključuje i filmsku projekciju ponajboljih filmova sezone „Best of Metropolis“ i veliku, može se kupiti preko Entrio prodajne mreže ili na blagajni MSU-a.  

Drugim riječima, ova multimedijska manifestacija nudi subotnju zabavu u tri faze te uključuje i 6 manjih, klupskih rock svirki uživo svakog petka od 20 sati na platou ispred restorana MSU-a, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Vraćajući se u „Korijene rocka“ do sada su se mogli čuti mladi perspektivni bendovi poput Oridano Gypsy Jazz Banda, Changes i Only Friends and Family, a slijedeći petak nastupaju Flyer te narednih tjedana InFusion i Romobil. 

Stoga ovog ljeta svi gladni kvalitetnih sadržaja i dobrog provoda neće ostati zakinuti uz ljetnu sezonu u MSU, a s obzirom na ograničen broj ulaznica zbog sigurnosti ove atraktivne lokacije, osigurajte svoje ljeto u muzeju na vrijeme, poručuju iz MSU-a. 

„Ljeto u MSU uz Jadransko“ odvija se pod medijskom pokroviteljstvom Radija 101 i Muzika.hr, a svi ljubitelji vrhunskog provoda moći će uživati Carling pivuCocktiCoffeemedu i Smoki Flipsteru.

Dodatne informacije i svježe vijesti možete potražiti na: www.msu.hr  

Program Ljeto u MSU uz Jadransko:

11.07. petak

- 20:00 - koncert grupe Flyer

12.07. subota
-17:30 - projekcija filma Mamin dečkić
-19:00 - projekcija filma Adelin život
- 21:00 - GUSTAFI 

18.07. petak
- 20:00 - koncert grupe inFusion 

19.07. subota
- 17:30 i 19:30 - projekcija filma ŽRTVENO JANJE (The Scapegoat), triler, UK, 2012
- 21:00 - BAMBI MOLESTERS 

25.07. petak
- 20:00 - koncert grupe Greenhouse Blues Band

26.07. subota
- 17:30 i 19:30 - projekcija filma PRIJE PONOĆI (Before Midnight), ljubavna drama, SAD, 2013
- 21:00 - JINX

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao