Obavijesti

Potres? Pročitajte što učiniti ako se bojite potresa

Potres? Pročitajte što učiniti ako se bojite potresa
1

Jeste li znali da je Hrvatsku od početka 2013. godine do danas pogodilo preko petnaest potresa umjerenog i jačeg intenziteta, od kojih je osam imalo epicentar unutar granica Hrvatske?

Jeste li znali da je Hrvatsku od početka 2013. godine do danas pogodilo preko petnaest potresa umjerenog i jačeg intenziteta, od kojih je osam imalo epicentar unutar granica Hrvatske, a podrhtavanje tla preostala dva osjetilo se i u Hrvatskoj? 

Potresi su prirodne katastrofe koje možemo očekivati u bilo kojem dijelu Zemlje i u bilo kojem trenutku. Hrvatska je jedno od seizmički aktivnijih područja, a godišnje se zabilježi oko tisuću podrhtavanja tla od kojih znatan dio može prouzročiti štetu na vašem domu. U samo nekoliko trenutaka potres može uništiti ono što ste gradili godinama, a čak i oni slabijeg intenziteta mogu biti uzrok velikim financijskim izdatcima za popravak. 

Osiguranje imovine – najučinkovitija zaštita od potresa

Najugroženija je južna Dalmacija, posebno šire dubrovačko područje, a slijedi sjeverozapadni dio Hrvatske i šire zagrebačko područje. Rizici koje potres nosi sa sobom mogu se umanjiti ili pokušati preventivno neutralizirati, ali još uvijek najefikasniju i najsigurniju zaštitu od moguće štete predstavlja osiguranje imovine. 

Ugovaranje osiguranja imovine koje će vašu nekretninu zaštiti od posljedica potresa ne može spriječiti nastanak štete, ali svakako će vam znatno olakšati život u trenucima kada bi ta šteta mogla značiti veliki financijski izdatak.

Osiguranje već od 77 kuna mjesečno

Primjerice, Croatia osiguranje uz standardne police osiguranja imovine koje se kreću već od 77 kuna za stan površine 60 m² ili od 192 kune za kuću površine 150 m² građanima na raspolaganje stavlja i dodatnu mogućnost osiguranja imovine od posljedica potresa, a koja pokriva štetu nastalu na građevinskom dijelu i na stvarima koje se u stanu nalaze.

Kako na najlakši mogući način zaštititi svoju imovinu od potresa saznajte ovdje ili na besplatni broj 0800 1884.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa