Obavijesti

Prekrasan djelić raja - Otok sira, čipke, janjetine i soli

Prekrasan djelić raja - Otok sira, čipke, janjetine i soli
10

Odmor u kamp kućicama na Pagu ispunit će sva vaša očekivanja. Otok i slatke kućice stvorit će mozaik slika koji će vas dugo pratiti, a vjerojatno i postati vaša stalna destinacija za odmor.

S Megabonom uštedite 50 % i za samo 161 kunu kupite kupon za 4-dnevni obiteljski odmor u Kampu Straško u Novalji na Pagu. Kupnjom kupona dobivate paket 3 noćenja u premium mobilnoj kućici za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12. godine, početno i završno čišćenje, posteljinu i ručnike, trošak električne energije, vode i plina, ležaljke za na plažu i mogućnost degustacije lokalnih proizvoda (autohtone vrste sira, maslinovo ulje i vino). Ostale 643 kune plaćate u kampu Straško prilikom korištenja ponude.

Auto kamp Straško idealna je destinacija za obiteljski odmor na moru, zabavu, rekreaciju i zasluženi mir. Mnogobrojni popratni sadržaji kao što su sportsko–rekreativni centar i animacija upotpunit će vaš boravak u kampu.   

Kamp se nalazi uz more u prekrasnoj uvali, rasprostire se na 57 ha šume dalmatinskog hrasta i masline i time je jedan od najvećih i vodećih kampova na Jadranu i u Hrvatskoj. Prostana šljunčana plaža kampa s ponosom nosi zasluženu Plavu zastavu, a svojom dužinom od 2 km ubraja se u najljepše plaže otoka Paga.

Kamp je nagrađivan mnogim priznanjima među kojima valja istaknuti mnoga priznanja za kvalitetu te nagradu PLAVI CVIJET za najbolji kamp u Hrvatskoj u 2011. godini. Još od 2008. godine kamp Straško s ponosom nosi četiri zvjezdice, što je dakako zasluženo konstantnim ulaganjem u kvalitetu ponude.   

Doživite nevjerojatne zalaske sunca, uživajte u kino večerima, isprobajte ukusne dalmatinske kulinarske specijalitete ili se jednostavno prepustite netaknutoj prirodi otoka Paga!

Pag kao jedan od najvećih jadranskih otoka krase brojni zaljevi, uvale, rtovi i plaže, a ima i najdulju obalnu liniju na Jadranu. Poseban je zbog svoje jedinstvene vegetacije, carstva kamenja, golih površina i aromatičnog bilja poput kadulje i smilja. Izuzev makije, šume i zelenila gotovo da i nema.

U Paškoj uvali možete uživati u više od 20 km šljunčanih i pješčanih plaža. Najatraktivnija i najveća je svakako Zrće, dok je Sveti Duh s dugačkim plićakom posebno prikladna za obitelji. Isplati se okupati i u uvali Slana, posebno ako vas gužve i galama baš i ne fasciniraju.

Na Pagu ćete naučiti kako se dobiva poznata paška sol, postupak se i danas može vidjeti u manjim glinenim bazenima u koje se uvodi more. Moći ćete se vratiti i u bogata prošla vremena otoka i posjetiti ostatke naselja, koje je već u 13. stoljeću imalo status slobodnog grada.

Ne propustite ni namakanje u blatu, jer su tradicija i ljekoviti učinak blagodati paškog ljekovitog mulja svojevrsni zaštitni znak otoka a pomoći će vam kod brojnih oboljenja.

Svugdje će vas pratiti miris paških dobrota, ovčjeg sira, skute, mlijeka i janjetine, koje morate probati čak ako i niste ljubitelj ovčjih proizvoda – neće vam biti žao. Na kraju boravka kupite suvenir od paške čipke, koji možete slobodno spakirati u kufer, jer ako je čipka prava paška, garantirano se neće objesit iz saviti.

Putovanje na dlanu

Pronaći povoljan paket na željenoj destinaciji? Ništa lakše! Zahvaljujući novoj tražilici najboljih paketa na stranici vašeg omiljenog portala.  Vrata u svijet putovanja. Skoro 500 super povoljnih hotelskih paketa iz Hrvatske, susjednih i ostalih zemalja Europe nadohvat ruke. 

Svijet MEGA putovanja vas sada očekuje u rubrici Lifestyle, ako kliknete na Putovanja. Sve što trebate učiniti jest u prazno polje utipkati željenu državu, grad, hotel, vrstu smještaja, broj osoba ili noćenja, i čarolija planiranja vašeg odmora može početi. Otputujte u magične hotele na destinacijama širom Europe, u najluksuznije hotele lanaca Kempinski, Sheraton i drugih, hotele bogate sadržajima za djecu, hotele na obali i planinama, hotele u toplicama.

Traženje prave ponude je sada briga portala Megabon, vi samo utipkajte ono što vam je na odmoru važno. Tražilica će vam ponuditi brojne turističke pakete na super destinacijama, a kod nekih je ponuda prijevoz već uključen u cijenu. Na vama je da odaberete željeni hotel, a ekipa Megabon se brine za sve ostalo. Rado će vam pomoći i kod rezervacije ili detalja vezanih za određenu ponudu.  … i vaš odmor može bezbrižno započeti!

Megabon – vaša desna ruka kod planiranja nezaboravnog godišnjeg ili vikend odmora!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?
Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir