Obavijesti

Promo sadržaj

Cirkonij Centar: veliki iskorak digitalne stomatologije u splitu

Cirkonij Centar: veliki iskorak digitalne stomatologije u splitu
6

Brojni Splićani došli su čestitati i proslaviti s dobro poznatim imenima u gradu pod Marjanom, dr. med. dent. Antom i Ivankom Kovačić, koji su zajedno sa svojim timom predstavili novi dentalno-estetski centar Cirkonij

Nakon dva desetljeća izvrsnog rada i povjerenja tisuće malih i velikih pacijenata, Cirkonij Centar doktora Ante i Ivanke Kovačić obilježio je važan iskorak u poslovanju, otvorenjem novog dentalno-estetskog centra u ulici Josipa Jovića 7. „Sjećam se kako smo prije 20 godina započeli ovu avanturu u maloj ordinaciji, okruženi samo snovima i entuzijazmom. Tada smo postavili temelje našeg rada, a strast prema struci i pacijentima vodila nas je naprijed. No, ulaganje u znanje i predanost radu bili su ključni faktori na tom putu. Učili smo, stalno se educirali o najnovijim dostignućima tehnologije kako bi ponudili najbolje rješenje svakom pacijentu. Nikada nismo prestali sanjati i vizionarski gledati prema budućnosti i zahvaljujući tome, danas smo ovdje, na otvaranju najprostranije dentalne klinike na ovom području.“ – rekao je dr. med. dent. Ante Kovačić u svom inspirativnom govoru na svečanom otvorenju gdje je vladala poprilična gužva. Brojni pacijenti, prijatelji i partneri došli su čestitati domaćinima na iznimnom uspjehu, a među njima bila su i neka poznata lica. Bila je to večer prepuna lijepih i sretnih osmijeha, a odličnoj atmosferi pridonijela je i diva dalmatinske pisme Zorica Kondža sa svojim bezvremenskim hitovima.

Cirkonij je pionir digitalne stomatologije te u svakodnevnom radu koriste „3Shape“, najprecizniji uređaj za skeniranje zuba što omogućuje preciznost u predvidljivosti rezultata i olakšava daljnji tretman. Novi vrhunski opremljeni centar koji se prostire na oko 1000 metara četvornih omogućio im je dodatno proširenje usluga ali i pružanje još boljeg iskustva, veću udobnost i privatnost pacijentima. „Baš kao što Cirkonij pruža stabilnost i vrhunsku estetiku, tako i mi pružamo stabilnost i ljepotu u dentalnoj skrbi našim pacijentima.“ – pojasnio je dr. med. dent. Ante Kovačić.

Među prvima su u Dalmaciji ponudili medicinske estetske tretmane lica. Dr.med.dent. Ivanka Kovačić predano se educirala na najboljim svjetskim kongresima, posvetila se raznim edukacijama s vrhunskim stručnjacima i nositeljica je brojnih priznanja. Trud i predanost su joj se itekako isplatili jer je Cirkonij među omiljenim adresama mnogih Splićanki ali i pacijentica iz svih krajeva države (a i pokojeg gospodina). Posebnu strast ima prema modeliranju cijelog lica filerima, (full face approach), a usne njenih pacijentica najdiskretniji su adut ljepote mnogih zanosnih dama. „Tajna ljepote svake žene je prirodan i nenametljiv izgled. Manje je više.“ –filozofija je kojom se vodi dr. med. dent. Ivanka Kovačić.

Ipak, supružnici Kovačić ističu da je unatoč najnaprednijoj tehnologiji, inovacijama i znanju kojima raspolažu, najveća vrijednost Cirkonij Centra njihov tim stručnjaka, njihove kolege s kojima uz bok predano brinu o oralnom zdravlju i ljepoti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti