Dukat predstavio prvu liniju „pametnih“ jogurta | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Dukat predstavio prvu liniju „pametnih“ jogurta

Dukat predstavio prvu liniju „pametnih“ jogurta

Dukat Triple 0% - inovativna linija „pametnih“ jogurta koji ne sadrže mliječnu mast, dodane šećere ni laktozu, a bogati su proteinima

Kao predvodnik novih trendova domaće mliječne industrije Dukat je predstavio prvu liniju „pametnih“ jogurta - Dukat Triple 0%.

Dukat Triple 0% nova je generacija jogurta koji ne sadrže mliječnu mast, dodane šećere ni laktozu, a bogati su proteinima.

Potrošači su danas zdravstveno osviješteni i nastoje voditi brigu o zdravom načinu života te pravilnoj i uravnoteženoj prehrani. Kategorija visokovrijedne funkcionalne hrane koja odgovara na posebne prehrambene potrebe potrošača snažno raste, a linija Dukat Triple 0% odgovor je Dukata na rastuću potražnju za free from i clean label proizvodima koji sadrže tek nekoliko jednostavnih, poznatih i nutritivno visokovrijednih sastojaka.                                                      

Osim inovativnog koncepta „pametnog“ jogurta, liniju krasi i inovativan dizajn ambalaže koji vrlo jasno potrošaču komunicira jedinstveni koncept i funkcionalne karakteristike proizvoda. Nadalje, ovi jogurti dolaze u kartonskoj ambalaži i čašicama s kartonskim omotačem čime je količina plastike u čašicama smanjena čak 50 posto.

Linija Dukat Triple 0% obuhvaća četiri jogurta: dva natur okusa, u čašici od 190 g i kartonskom pakiranju od 500 g, voćni jogurt okusa jabuke, maline i jagode u čašici od 190 g te jogurt okusa vanilije u kartonskom pakiranju od 500 g. Proizvode je moguće pronaći na policama trgovina širom Hrvatske te na dukatshop.hr.

Jogurti Dukat Triple 0% od 500 g dostupni su po preporučenoj cijeni od 9,99 kuna, dok su oni u čašicama od 190 g dostupni po preporučenoj cijeni od 5,99 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central