Obavijesti

Promo sadržaj

Evo kako će izgledati pozornica na velikom koncertu 'Domu mom' u Areni

Evo kako će izgledati pozornica na velikom koncertu 'Domu mom' u Areni

Čak 630 ljudi u organizaciji i produkciji jamči vrhunski spektakl. Najpoznatije pjesme ispjevane domovini izvodit će se 13.1.2024. na impresivnoj 20-metarskoj pozornici.

Domoljubna pjesma ispunit će najveću dvoranu u zemlji. Deset dana pred glazbeni spektakl ostao je još samo manji dio ulaznica u parteru za prodaju. Prvi veliki koncert domoljubne glazbe u organizaciji Laudato TV-a, koji je organizator i duhovno-glazbenih spektakala 'Progledaj srcem', izazvao je očekivano veliki interes.

-Mnogi nam kažu kako smo se mi jedini usudili organizirati ovakav koncert. S obzirom na naše iskustvo velikih organizacija, nismo shvaćali zašto ovakvog projekta nije bilo i ranije. Ovako pred veliko finale, postaje jasnije kako zapravo postavljamo pravi festival, proslavu domoljubne glazbe – izjavila je izvršna producentica Ksenija Abramović.

Najpoznatije pjesme ispjevane domovini izvodit će se 13.1.2024. na impresivnoj 20-metarskoj pozornici kojom dominira vrh formiran u znak pobjede, slovo 'V'. Njome će u dvoipolsatnom programu proći ukupno 150 glazbenika među kojima je 36-člani orkestar kojim ravna Ante Gelo. Poznatih 25 imena hrvatske scene pratit će i vrhunski prateći vokali: Daria Hodnik, Nataša Mirković, Ivana Čabraja, Dragan Brnas i Vladimir Pavelić. Od izvođača nastupit će Mate Bulić, Dražen Zečić, Miroslav Škoro, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Meri Cetinić, Tiho Orlić, Klapa sv. Juraj HRM, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Zaprešić Boys, Adalbert Turner Juci, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Vokalisti trogirske katedrale, Pava, Josip Palameta, Iva Ajduković, Goran Orešković, Dino Petrić, ansambl 'Jedinstvo'.

-Okupljamo zaista velik broj izvođača, u istom terminu i na istoj pozornici, zajedno. Uspjeli smo napraviti selekciju najljepših i najznačajnih pjesama domaće domoljubne glazbe i izazvati interes velikog broja publike. I vrlo mi je drago što nam se javljaju i drugi zainteresirani izvođači i publika neprestano predlaže dodatne pjesme koje ove godine zbog vremenskog ograničenja nismo mogli uvrstiti. Tko zna, možda već iduće godine, kada koncert 'Domu mom' preraste u tradiciju – zaključila je Abramović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin