Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li spremni za veliku utrku? Prijave na Zagrebački maraton traju do 28. rujna u ponoć

Jeste li spremni za veliku utrku? Prijave na Zagrebački maraton traju do 28. rujna u ponoć

Po završetku utrke na Trgu bana Josipa Jelačića trkače očekuje odlična zabava - dva koncerta u subotnju večer kada nastupaju Letu štuke i Filip Rudan

Sve je spremno za Zagrebački maraton koji starta u subotu, 1. listopada, u 15 sati s Trga bana Josipa Jelačića.  Start utrka Garmin 10 kilometara bit će u 14 sati, a maraton i polumaraton te štafeta u 15 sati.  Obzirom na datum, temperature neće biti visoke i vrijeme će biti ugodno za trčanje, a mnogima će biti poseban doživljaj trčati Zagrebom u večernjim satima. Oni koji nisu, prijaviti se mogu do srijede, 28. rujna, u ponoć. Podjela startnih paketa i brojeva bit će i na dan utrke i to u Uredu maratona na Trgu bana Josipa Jelačića od 9 do 12.30 sati.


Redovna podjela startnih paketa i brojeva bit će u Atletskoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu (paviljon 1A), od srijede 28.9. do petka 30.9. od 13 do 19 sati. Po završetku utrke na Trgu bana Josipa Jelačića trkače očekuje odlična zabava - dva koncerta u subotnju večer - Letu štuke i Filip Rudan. Dobra je stvar i što će se trkaći moći maksimalno opustiti ne čekajući utrku u nedjelju ujutro.
- Ponosni smo što je ovo jubilarna trideseta godina u nizu uspješne organizacije i želja nam je da je proslavimo zajedno s građanima Grada Zagreba koji svih ovih godina svojim bodrenjem podržavaju, kako vrhunske svjetske trkače, tako i svoje sugrađane rekreativce kojih ove godine očekujemo oko četiri tisuće - kažu organizatori - Zagrebački atletski savez. 
U cilju popularizacije atletike, zdravog načina života i potrebe za redovitim tjelesnim vježbanjem, također u subotu, 1. listopada 2022., na istoj lokaciji s početkom u 10.00 sati, bit će i dječja utrke kojom se želi u projekt uključiti i najmlađe sugrađane.
Zagreb maraton 2020. godine dobio je svjetsko priznanje World Athletics, ali prije toga i Bronze label te tako postao jedini hrvatski maraton na svjetskoj listi priznatih utrka za kvalifikacije (OI, SP, EP…). Sve informacije o samom događaju nalaze se na službenoj stranici www.zagreb- marathon.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti