Obavijesti

Promo sadržaj

Koliko često, i danju i noću, osluškujete disanje vaše bebe?

Koliko često, i danju i noću, osluškujete disanje vaše bebe?
2

Monitor koji prati disanje bebe je od neprocjenjive vrijednosti za svakog roditelja. Dok vaše dijete spava ili dok vi niste uz njega, Babysense monitor ga čuva

U prvoj godini života djeca su najosjetljivija i najviše ovisna o nama. Kao roditelji, težimo tome da svoje dijete zaštitimo koliko god možemo, a mogućnost praćenja disanja i biti korak ispred neke potencijalne opasnosti pruža maksimalnu sigurnost koju roditelj može tražiti.

Uz sve to, često je prisutan i strah od sindroma iznenadne dojenačke smrti, kojemu uzrok još uvijek nije do kraja razjašnjen i, iako je vrlo rijedak, potpuno je nepredvidiv i za roditelje i liječnike.

Razlozi zašto je dobro imati Babysense monitor

Pluća novorođenog djeteta vrlo su mala i njihov živčani sustav se razvija i nakon rođenja. Iz tog razloga ponekad se dogodi da dijete diše ubrzano ili čak ne diše i do nekoliko sekundi. Kroz prvih nekoliko tjedana se postepeno ujednačuje ritam disanja. Babysense 7 respiratorni monitor osmišljen je kako bi prijelaz u roditeljstvo učinio što lakšim.

Monitor će vam pružiti više mira kada je u pitanju sigurnost vaše bebe, jer posebnom tehnologijom detektira i najmanju neuobičajenu pauzu u disanju bebe. Babysense monitor alarmom upozorava na ovakav problem koji može biti posljedica prehlade, alergije, visoke temperature ili neko stranog tijela koje blokira dišne puteve.

Dodatna prednost je to što Babysense monitor omogućava praćenje disanja bez izravnog kontakta djeteta s kablovima ili senzorima i time ne ograničava njegovo kretanje. Dizajniran je za kućnu upotrebu te je vrlo jednostavan za korištenje. Također, posjedovanje ovog monitora izvrstan je alat za dobar san i roditelja i beba. Osim toga, prenosiv je što predstavlja još jednu veliku prednost jer možete i putovati sa svojim Babysense monitorom.

Kako Babysense monitor radi?

Babysense 7 respiratorni monitor medicinski je proizvod koji kontinuirano prati kretanje i disanje bebe te kod prestanka disanja dužeg od 20 sekundi ili kod kritičnog usporavanja disanja uključuje se zvučnim i vizualnim signalom. Uređaj sadrži monitor koji je povezan sa senzorskim pločama postavljenim između madraca i dna koljevke.

Senzorske ploče se stavljaju na samo dno krevetića, a madrac se stavlja čvrsto i direktno na senzorske ploče. U prva tri mjeseca se koristi samo jedna, a potom kada se beba počinje kretati po krevetu se dodaje i druga ploča. Monitor je na baterije i ne zrači. Pogodan je za svu dojenčad od rođenja do godine dana starosti.

Babysense 7 monitor možete naručiti direktno na kućnu adresu putem internet trgovine drogerija.hr ili potražiti ljekarnama i u boljim trgovinama dječje opreme. Više informacija možete potražiti na službenoj Babysense stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!
PROMO

Zašto otvoriti tvrtku u BiH? Ovo sigurno niste znali!

Uz novo povećanja poreza, posebice povećanja oporezivanja dividendi, sve više hrvatskih poduzetnika odlučuje se na otvaranje tvrtke u inozemstvu.

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!
PROMO

Story slavi rođendan: Čitateljima darujemo narukvicu Borboleta!

Magazin Story slavi 22. rođendan i daruje čitateljima ekskluzivan poklon – narukvicu Borboleta! Odaberite između 8 trendi modela s daškom tradicije. Story + Borboleta potražite na kioscima od 22. svibnja i zablistajte uz ovaj luksuzan nakit
Kad Karlovačko časti, svi slavimo!
PROMO

Kad Karlovačko časti, svi slavimo!

Naše druženje traje već punih 170 godina i ne planira stati - trenuci provedeni među svojima su oni koje ćemo pamtiti zauvijek.