Obavijesti

Promo sadržaj

Nova liječnica otkriva kako se riješiti 17 kg

Nova liječnica otkriva kako se riješiti 17 kg
2

Nova liječnica, Elena (37), ostvarila je svoj san i izgubila 17 kg prekomjerne tjelesne težine za kratko vrijeme i sad se raduje sezoni kupaćih kostima

Kakvo je bilo vaše prethodno iskustvo s gubljenjem na težini?

Ranije sam pokušala izgubiti na težini s pomoću Dukanove dijete, no to nije bilo zdravo i nije donijelo rezultate. Još gore, na kraju je moja koža izgledala nezdravo, a nakon dijete sam još i dobila na težini.

Što vas je motiviralo da u konačnici započnete s gubljenjem na težini?

Mrzila sam kako sam izgledala na fotografijama i u zrcalu. To nisam bila ja, jer više nisam bila puna energije. Odlučila sam pronaći metodu koja će brzo dati rezultate, inače bih morala odustati od sna o gubljenju te prekomjerne težine.

Kako ste otkrili Stokholmsku dijetu?

Vidjela sam mnoge nadahnjujuće priče i vrlo dobre recenzije na internetu. Usto sam otkrila da su moji roditelji s pomoću ove dijete počeli gubiti na težini. Isprva sam bila skeptična, jer ne vjerujem u ono što sama nisam probala. Zbog toga sam naručila vlastiti plan obroka prema Stockholmskoj dijeti.

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Kako vam je išlo pridržavanje dijete?

U početku sam se pridržavala svakog koraka koji je bio naveden u mojem planu obroka. Zbilja su mi se svidjele razne namirnice koje su se nalazile u tom planu, a svidjela mi se i mogućnost da besplatno razgovaram sa stručnjakom ako želim promijeniti neke obroke ili ako imam određenih pitanja. U usporedbi s drugim metodama gubljenja na težini, bilo mi je lako pridržavati se Stockholmske dijete.
Osjetila sam i primijetila prve rezultate za manje od tjedan dana kad sam izgubila 4 kg prekomjerne težine. Bojala sam se da ću prestati mršaviti, no nisam, tjelesna težina se nastavila smanjivati i do sada sam ukupno izgubila 17 kg prekomjerne težine.
Moje su se prehrambene navike potpuno promijenile, kod kuće uvijek imam zdrave namirnice i još uvijek svakodnevno upotrebljavam te recepte. Uvijek sam odlično raspoložena i sada sam vrlo zadovoljna svojim izgledom.

Što biste preporučili osobama koje se i dalje bore s prekomjernom težinom?


Ako imate prekomjernu težinu i sanjate o predivnom tijelu, definitivno isprobajte Stockholmsku dijetu! Nadam se da će vas moja priča o gubljenju na težini nadahnuti! Mnogo je jednostavnije nego što mislite. Započnite danas!


Na StockholmDiet.com izradite plan mršavljenja skrojen posebno za vas i riješite se viška tjelesne težine u samo tjedan dana, na način da i dalje jedete fino i zdravo! Samo danas, svaki posjetitelj internetske stranice primit će besplatno rezultate testa i konzultacije sa stručnjakom za mršavljenje!

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!
PROMO

U kina stiže Garfield - Savršeni obiteljski film!

Obožavani mačak stiže na velika platna

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan
PROMO

Optika Jo-Jo proslavila 33. rođendan

Optika Jo-Jo osnovana je prije 33 godine i brzo je stekla reputaciju jedne od najpouzdanijih optika u Hrvatskoj. Od male obiteljske firme razvili su svoju maloprodajnu mrežu do impozantne brojke od 18 poslovnica koje sada uspješno posluju u Zagrebu i široj okolici.
Kada biraš za sebe i svoje najmilije, biraj DOBRO!
PROMO

Kada biraš za sebe i svoje najmilije, biraj DOBRO!

Iako mlad brend, DOBRO mesni proizvodi već su se prometnuli u sinonim za vrhunsku kvalitetu, autentični blagi okus i nježnu teksturu koja će oduševiti svako nepce.