Obavijesti

Promo sadržaj

Ovoga ljeta ne propustite omiljene serije i filmove, dok ste na godišnjem odmoru

Ovoga ljeta ne propustite omiljene serije i filmove, dok ste na godišnjem odmoru

Ljetna je sezona sinonim za putovanja, ali nezamisliva je bez onih sporijih i maksimalno opuštenih večeri uz seriju i film

Idealna ljetna sezona i godišnji odmori drugačije izgledaju za svakog od nas; neki će se prvom prilikom zaputiti na putovanje, drugi svoje dane žele provesti na plaži ili se jednostavno odmoriti kod kuće. Međutim, jedno nam je zajedničko – bezbrižnost leži u spontanim trenucima kad se jednostavno želimo zavaliti i prepustiti filmskim i televizijskim pričama.

Koji god ljetni scenarij birate – znamo gdje gledate serije i filmove

Bez obzira jeste li na plaži, u planinama ili udobno smješteni u vlastitom domu, uz internet televiziju GONET.TV imate na raspolaganju preko 120 TV kanala i besplatnu TV videoteku s više od 2000 filmova. Možete ih gledati bilo gdje unutar Hrvatske i Europske Unije, a čak i ako ovog ljeta 'potegnete' do Islanda ili Norveške, nećete propustiti televizijski sadržaj uz koji ćete zaboraviti na vrijeme na bilo kojem uređaju - bilo da je to televizor, mobitel, tablet ili računalo. Razveselit će vas i činjenica da ćete u fantastičnim programima uživati potpuno neometano jer sve što vam treba je internet brzine min. 3mbps!

GONET.TV vam donosi pakete programa za svačiji ukus po iznimno pristupačnim cijenama. Uz najnižu cijenu na tržištu, pruža vam neograničeno i besplatno snimanje, mogućnost vraćanja do 30 dana unatrag te pauziranje sadržaja. Jedna od ključnih prednosti GONET.TV-a je njihov pristup bez ugovorne obveze. Prilagodite gledanje televizije svojim potrebama - ako ne koristite uslugu tijekom određenog razdoblja, jednostavno je ne morate produljiti. Bez stresa i obveza, možete se vratiti i ponovno koristiti GONET.TV kad god to želite. Trenutno imate priliku stvoriti nezaboravne uspomene s omiljenim serijama i filmovima uz probni period od 10 dana u kojem možete uživati u GONET.TV-u za samo 0,10 eura!

Kraj vječnoj dilemi – što gledati?

Neizostavan dio svakog odmora su pomno odabrani filmski programi, dječji programi za najmlađe, genijalna ponuda serija, dokumentarni programi te raznolik glazbeni program s različitim žanrovima i izvođačima. GONET.TV donosi kanale savršene za uživanje u dramskim serijama, nagrađivanim filmovima i premijerama, a nećete propustiti ni što se događa na hrvatskim kanalima i emisijama za informiranje i zabavu.

Ljeto je vrijeme kada se želimo prepustiti sadržajima za razbibrigu, a takve ćete lako pronaći na programima kao što su CineStar TV kanali, FilmBox, HBO i Cinemax sa širokim izborom laganih i feel-good filmova za sve prilike.

Ljeto je vrijeme okupljanja – što će gledati gosti?

Kad kažemo da je program za svakoga, onda doista to mislimo. Ljetnu sezonu nerijetko koristimo kao idealnu priliku da okupimo obitelj i rodbinu ili prijatelje koji žive daleko. U tim je trenucima pravi adut za sve pod istim krovom internet televizija koja, osim hrvatskih programa, nudi i velik broj čeških, mađarskih, slovačkih, slovenskih, njemačkih i drugih kanala. Iz tog je razloga GONET.TV najjednostavnije rješenje za sve koji planiraju obiteljsko okupljanje, ali i za iznajmljivače koji gostima žele osigurati nezaboravno iskustvo za manje od 4 eura mjesečno. Čak i ako u svojim vikendicama i apartmanima nemate najnoviji televizor, GONET.TV ponovno vam čuva leđa. U njihovoj ponudi možete pronaći i TV BOX koji će u par koraka od vašeg televizora “napraviti” Smart TV i dopustiti vam snimanje emisija, gledanje videoteke, surfanje internetom, slušanje glazbe – i to je tek dio mogućnosti koje donosi!

Vjerujemo da polako odbrojavate do godišnjeg odmora – osigurajte si najbolji dosad i istražite ponudu GONET.TV-a!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata