Obavijesti

Promo sadržaj

Prašnjav je i prljav?! Ne glumi, sigurno je i tvoj takav

Prašnjav je i prljav?! Ne glumi, sigurno je i tvoj takav

Kad prve zrake sunca osvijetle dom, primate se za glavu - prašnjav je i prljav (ne glumi, i tvoj je takav)

Draga je s prijateljicama otišla na plac i trač partiju, a vama je sinula genijalna ideja - pospremit ću stan! To neće očekivati, bit će jako sretna, a baš je danas ona utakmica... win-win! Muzika je pojačana, svi su rekviziti spremni i krećete. 


Nakon nekoliko sati čišćenja, umorni ste i iscrpljeni, a najbolja stvar ikad vam se sad čini vaša omiljena fotelja. No ubrzo shvaćate da je i ona prašnjava, prljava i da ju je vaš mačak Mucko dobro izgrebao. Opcija 'kupnja nove fotelje' u startu otpada jer je baš došla zadnja rata grijanja. Kemijsko čišćenje isto otpada jer kako ćete odnijeti fotelju, trosjed i dvosjed u kemijsku čistionicu? Pozvati ekipu iz kemijske da se mota po kući s čudnim spravama u današnje vrijeme... isto otpada.


I tako ste uzeli svoj pametni telefon i krenuli u potragu za novim opcijama. Baš kad ste počeli gunđati s 'Ljudi će još malo na Mars ići piti kavu, a običan kauč ne možeš sredit', opa! pa svi su poludjeli za tim nekakvim presvlakama. Čitate malo...


Talijanski dizajn i proizvodnja - to je dobro, Talijani znaju modu i napraviti dobar tekstil.
Elastični materijal - rastezljivost 120%? Ne možete vjerovati, ipak imate sreće. Naime, dok ste kupovali garnituru, vaša je draga inzistirala na baš toj garnituri nestandardnih dimenzija. Pristali ste kad je rekla da voli nestandardno i namignula. Žene. 
Idealne za ljude s kućnim ljubimcima - otporne na grebanje? Mucko prihvaća izazov! 
Perive u perilici - samo se skinu, operu i vrate. 
To je to! 


Narudžba u dva klika, dostava u dva dana - rješeno!  Dva dana kasnije: Navlake su stigle, draga je oduševljena, a vi se ne planirate prestati šepuriti po kući - s fotelje na kauč, s kauča na dvosjed, s dvosjeda na trosjed pa u krug.  :)
ps. Mucko vs. Navlake 0:1

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu
PROMO

Hrvatska crkva svetog Jeronima u Rimu

Otkrijte priču o hrabrom činu izgradnje hrvatske crkve sv. Jeronima u Rimu za vrijeme Sikstovog pontifikata

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti