Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Nagradu od 2000 kuna donirati ću Dječjem domu u Kraljevici

Josip Ažić (66) je osvojio vrijednu nagradu. On je zajedno s prijateljem kraj Senja ulovio morskog psa. Satima su se borili kako bi izvukli diva iz dubina Jadrana

Goran Kovačić/PIXSELL
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Nagradu od 2000 kuna, koju sam osvojio kao čitatelj mjeseca, donirat ću Dječjem invalidskom domu u Oštru u Kraljevici. Tamo sam upoznao i svoju suprugu koja je tada radila kao odgojiteljica u vrtiću, kaže Josip Ažić (66).

On je s prijateljem kraj Senja ulovio golemog morskog psa. Hrabri dvojac, uz pomoć mještana, satima se borio kako bi zapetljanog diva priveo k obali i oslobodio iz mreže. Otkako je priča objavljena na naslovnici 24sata, Josipu ne prestaju zvoniti telefon i mobitel.

- Ljudi su me zvali kako bi mi čestitali i iskazali poštovanje - rekao nam je Josip. 

Želite li i vi postati čitatelj mjeseca,nastavite nam slati inspirirajuće priče baš kao što ste to činili u siječnju. Svaku vašu priču, fotografiju ili snimak koji objavimo u novinama honorirat ćemo sa 100 do 1000 kuna. Svi objavljeni radovi ulaze u izbor za najbolji. Pobjednik dobiva vrijedan dar. Radove šaljite na: Besplatan tel. 0800 24 24 24, MMS 099/224-2424, SMS 62024 (1,24 kn T-Mobile i VIP, 1,22 kn Tele 2), reporter@24sata.hr.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message