Obavijesti

Reporteri

Komentari 16

Spašavanje mladića iz vozila u plamenu donijelo mu 1000 kn

Spašavanje mladića iz vozila u plamenu donijelo mu 1000 kn
1

Krunoslav Zdravčević iz Osijeka već tri puta je osvajao nagradu kao čitatelj reporter 24sata. Prati što se oko njega događa i čim je nešto zanimljivo odmah zove 24sata

VIDEO

Mogu vam reći da je vrlo zanimljivo naći se u ulozi reportera, a nije loše kad vas za taj posao netko još i nagradi, rekao je Krunoslav Zdravčević (33) iz Osijeka, koji je za svoju brzu reakciju i poziv redakciji 24sata o spašavanju pijanog i usnulog mladića iz auta u plamenu u baranjskoj Dardi, dobio nagradnih 1000 kuna kao čitatelj mjeseca.

Krunoslav radi na benzinskoj postaji u Dardi, a spašavanje mladića iz auta, što je izvela konobarica Marina Remaj, dogodilo se neposredno prije njegova dolaska na posao.

- Došao sam na benzinsku i tamo zatekao gužvu. Pored u potpunosti zapaljenog auta stajali su otac i sin. Raspitao sam se što se dogodilo i saznao da je taj mladić bio zaspao u autu ispred kafića u kojem je bio cijelu noć, auto je planuo, a konobarica, koja je izašla baciti smeće, primijetila je dim i udarcima u prozor uspjela ga probuditi i spasiti sigurne smrti. Odmah sam priču dojavio u 24sata - priča Krunoslav. 

Inače, Krunoslavu je to već treća, nagrađivana, dojava o zanimljivim događajima. Prvo je bio nagrađen za fotografiju požara koji je skoro zahvatio i njegovu benzinsku crpku, a prije nekoliko dana na osječkoj auto-tržnici snimio je raciju inspektora Porezne uprave i razjarenog prodavača koji je bacao lubenice ne želeći dopustiti da ih poreznici oduzmu.

- Najradije čitam 24sata, a ovakve nagrade su mi samo dodatna stimulacija da i dalje nastavim pratiti što se oko mene događa i, ako bude nešto zanimljivo, to i dojavim redakciji - priča Krunoslav Zdravčević.

I vi možete postati čitatelj mjeseca. Svoje fotografije, video i priče javljajte nam na besplatan broj 0800 242424, e-mail: reporter@24sata.hr, MMS-om 099/224-2424 ili SMS-om na broj 62024.

Najčitatelj: Strah od peraje mu donio nagradu od 2000 kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...