Obavijesti

Riješi Carlingov kviz i osvježi se pred koncert Urban & 4

Riješi Carlingov kviz i osvježi se pred koncert Urban & 4
3

Voliš ljeto i osvježavajuće pivo? Carling te nagrađuje s 24 Carling pinte! Riješi brzo i točno kviz ispod članka jer prvih troje osvojit će zalihu pravog britanskog osvježenja.

Točno odgovori na pitanje nagradnog kviza "Carling kvizom do osvježenja Urban & 4 koncerta" na dnu članka i osiguraj si britansko osvježenje za vruće ljetne dane. Carling troje najbržih nagrađuje s 24 Carling pinte! 

Carling, briljantno britansko pivo br. 1, jedan je od sponzora programa Ljeto u MSU uz Jadransko  te je zadužen za osvježenje publike u vrućim ljetnim noćima. Dobro raspoloženu publiku Carling je uspješno osvježavao proteklih subota na koncertima Rundek Cargo Trija i Elementala, a uvijek užarenu atmosferu na krovnoj terasi MSU-a hladit će i na dolazećim koncertima.

U subotu 05. srpnja na krovnu terasu MSU-a penju se Urban & 4 stoga ne propustite izvrsnu priliku za dobru ljetnu zabavu u Zagrebu. Program Ljeto u MSU uz Jadransko traje sve do 26. srpnja te će u tom periodu očekuju vas i velika domaća imena kao što su Gustafi (12.07), Bambi Molesters(19.07) i Jinxi (26.07), a klikom na njihova imena možete odmah kupiti ulaznicu ili je potražite na blagajni MSU-a. 

Ukupan program u MSU uključuje i šest manjih, klupskih rock svirki uživo svakog petka od 20 sati na platou ispred restorana MSU, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Opširan subotnji program, osim velikog koncerta, uključuje i filmske projekcije te posjet izložbi Vlaste Delimar koja će biti otvorena svaki dan od 11:00 do 21:00, a subotom od 11:00 do 24:00. Sve vas to očekuje za svega 79 kuna.

Dok čekaš koncert omiljenog banda riješi kviz  jer Carling te nagrađuje s 24 Carling pinte!  Brzo i točno odgovori na pitanja ispod članka jer prvih troje bit će nagrađeno ovom zalihom britanskog osvježenja.
Pravilnik kviza se nalazi na linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao