Obavijesti

Show

Komentari 43

A. Gotovac spava na podu u kući koja nema struje...

A. Gotovac spava na podu u kući koja nema struje...
6

Ante Gotovac na Vir je došao Kawasakijem jer auto ne smije voziti. Ostao je bez firme i umalo bez kuće. Živi kod prijatelja u nedovršenoj kući

VIDEO

Iako me sad boli glava jer sam se noćas malo dulje zadržao na piću, ovdje se super zabavljam. Cure za mnom neprestano vrište: ‘Ante, Ante!’ Ne stignem se ni brčkati u moru, rekao je Ante Gotovac (41). Bivši vlasnik autoservisa i autokuće Minimoto, kojem je slava, kako je tvrdio, rastjerala sve klijente, mjesec dana ljetuje na Viru pokraj Nina. Firmu je prodao 20-godišnjaku iz Dubrave, a kuća na Srebrnjaku umalo mu je otišla na bubanj jer nije plaćao kredit. Od mještana doznajemo da je prvi tjedan na Viru spavao na podu nedovršene kuće u kojoj tada nije bilo struje ni vode. Kaže da mu je kuću ustupio dobar prijatelj.
- Kuća se upravo dovršava. Montiramo luksuznu kuhinju i klimu, a spavaća soba je već namještena - objasnio je Ante, koji nadgleda radove na vikendici. Na Vir je došao narančastim Kawasakijem jer auto ne smije voziti još najmanje dvije i pol godine. U travnju su mu oduzeli vozačku jer je pijan vozio bez dozvole. Jedan Mercedes zbog neplaćanja rata uzela mu je leasing-kuća, a drugi još ima.
- Motocikl smijem voziti jer imam dozvolu za sve kategorije. Mogu upravljati čak i šleperima, a u vojsci sam vozio kamion - prisjetio se Gotovac, koji se, kako voli istaknuti, školovao za ložača kotlova. Pohvalio se kako ga je već dobro upamtila i zadarska policija jer je nekoliko puta autocestom jurio 300 km/h. Zasad ga nisu uspjeli uhvatiti niti mu naplatiti kaznu, pohvalio se Gotovac.

NA VIRU SE DRUŽI S BRZIM MOTOCIKLISTIMA
Svako prijepodne Ante Gotovac sjedne na motocikl i odlazi u Zadar. Vrati se popodne, malo pridrijema i navečer kreće u noćni život. U kući ne radi lude tulume. Ante se na Viru odmara sam. Tek povremeno posjeti ga nekoliko motociklista i to nakratko.

JAO NEMAM NI ZA ALIMENTACIJU
Ante i Simona rastali su se krajem travnja. S njom je ostala živjeti kći Gabi. Ante je na sudu ridao da nema za alimentaciju.

DIVLJAO I SPAVAO IZA REŠETAKA
U svibnju je završio u zatvoru jer ga je policija opet uhvatila da vozi bez vozačke. Izmjerili su mu 1,19 promila alkohola.

VIŠE NEMA SALON, SAD JE PJEVAČ
Ante je ostao bez firme i umalo bez kuće. Živi kod prijatelja i pokušava zaraditi pjevajući. Zasad mu ne ide.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje