Obavijesti

Show

Komentari 61

Adam o Nikolini: 'Njoj je ovo bilo potrebno samo za slavu'

Adam o Nikolini: 'Njoj je ovo bilo potrebno samo za slavu'
10

Pitao ju je zašto ne odustane od eksperimenta i ode iz showa, s obzirom na to da mu je već dva puta napravila scenu pred svim kandidatima. Inzistira da ona sama donese tu odluku

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Ljubavni trokut' u vinogradu: Fotke brišem, nagađajte i dalje

Tenzije u showu brak na prvu rastu i dalje, a stvari su eskalirale kod para koji je od početka davao male nade za uspjeh. Nikolina Tutić (31) i Adam Kromer (33) prošli su kroz mnoge trzavice. Pružili su si priliku, sve je krenulo nabolje, a Nikolina je naposljetku rekla kako se ipak ne vidi s njim.

Nadia je na zajedničkoj večeri svih kandidata s Nikolinom pokrenula razgovor o Adamu te joj je postavljala pitanja o njihovom braku, kojima se Nina nije nadala pa je puknula i izjavila: 'Ne vidim se s Adamom u vezi!'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Adam je bio vidno razočaran njezinim odgovorom. Smatrao je kako njihov odnos sada ide u boljem smjeru. Nakon što je Nikolina već po drugi put pred svima rekla kako ne želi s Adamom ništa više od prijateljstva, njih su dvoje razgovarali nasamo.

- Kad te pitaju nešto konkretno, ti ne želiš odgovoriti - rekao joj je, a Nikolina mu je ponovila kako ga ne vidi kao svog muškarca i ne želi mu dati priliku.

- Kad me netko ne privlači, ne privlači me - rekla je Nikolina.

Adam ju je pitao zašto onda ne prekine eksperiment i ne ode iz showa, s obzirom na to da je već drugi put napravila ovakvu scenu. Potom mu je rekla kako može otići ako on to želi, no Adam je inzistirao da odluku donese ona.

- Ona od samog početka eksperimenta nije pružila nikakvu priliku. Njoj je ovo bilo potrebno za slavu. Uopće se nije promijenila, to je bila gluma - zaključio je Adam i rekao Nikolini: 'Onda znaš odluku'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina u suzama: Ne vidim se s Adamom, to je gotova priča...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin