Obavijesti

Show

Komentari 56

'Adam vježba bez majice, a u pozadini se čuje Gordanin glas'

'Adam vježba bez majice, a u pozadini se čuje Gordanin glas'
18

Nedavno su počela šuškanja kako su Gordana i Adam nakon showa 'završili' zajedno. Odale su ih objave na društvenim mrežama, a oni to nisu ni potvrdili ni demantirali

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina 'mijenja ploču': Brižan je Adam, ne tražim mu mane...

U posljednjih nekoliko dana sve su jače tenzije u showu 'Brak na prvu'. Najviše pozornosti od strane gledatelja i dalje dobivaju bračni parovi Gordana Marelli (38) i Dejan Vukobratović (39) te Nikolina Tutić (31) i Adam Kromer (33). Zanimljivo je kako gledatelji po društvenim mrežama već neko vrijeme pišu kako su se nakon showa spojili direktorica za prodaju nekretnina Gordana i poslovođa obiteljske vinarije Adam. 

Šuškanja su počela nakon što je Zagrepčanka na svom Instagram profilu objavila fotografije s tajanstvenim muškarcem. Adam je fotografije 'lajkao', a u isto vrijeme kao Gordana objavljivao fotografije s istog mjesta. Par vezu nije ni potvrdio ni demantirao, a Gordana je sporne fotografije izbrisala čim je njihova navodna veza izašla na vidjelo u medijima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

No, sada su Adam i Gordana gledateljima ponovno sve ostavili na razmišljanje. Za uskrsne blagdane Gordana je objavila na društvenim mrežama fotografiju pisanica poželjevši svima sretan Uskrs, a isto je učinio i Adam. Gledatelji su primijetili da su im uskršnja jaja drukčija pa su zaključili da odvojeno provode blagdane. Našalili su se i rekli kako su ih 'jaja izdala'.

Neki od gledatelja showa krenuli su s provokacijama pa su Gordani pisali komentare ispod fotografije kojima su im poželjeli 'sretan Uskrs'. Ona je svaki od njih ignorirala, a gledatelji kao da spremno čekaju i proučavaju svaku njihovu objavu. Adam je nedavno objavio video u kojem vježba, a neki su zaključili kako ga je snimala Goga, jer se, tvrde, u pozadini čuje njezin glas.

No, čini se kako se Gordana gledateljima pomalo zamjerila nakon njezinog obrata prema Dejanu pa sada podršku pružaju omraženoj Nikolini, kojoj su također zaželjeli lijepe blagdane.

Nisu se suzdržavali komentara o Adamu. Dok su neki provocirali komentarima poput: 'Nedostaje li ti Adam?', drugi su joj pružili riječi podrške. Sada su 'okrenuli ploču' i nakon 'bahate Nikoline', poručili su joj kako je iskrena i cijene što je Adamu odmah rekla kako joj se ne sviđa, bez muljanja. Još uvijek ima onih koji navijaju za njih dvoje. 

- Ako nije istina za Adama i Gordanu, daj dečku priliku. S takvim ćeš uživati. Nitko ne zna što se događalo prije showa, jer je to snimljeno Bog zna kada. Možda se nešto u  međuvremenu promijenilo - poručila joj je jedna od gledateljica u komentarima. Nikolina je za Uskrs podijelila fotografiju kiflica koje je ispekla, iako je u showu nekoliko puta naglasila kako nije vješta u kuhinji. Istu joj je fotografiju komentirala Gordana, na čiji komentar nije uzvratila. No, gledatelji nisu ostali dužni pa su poručili Gordani: 'Što glumite? Adam je sjao kada je pričao s Nikolinom. Ne razumijemo što je vidio u tebi'.

Otkako je počeo show Nikolina je bila na 'meti' gledatelja koji su joj preko komentara na društvenim mrežama pisali kako je bezobrazna prema Adamu. Sada je na red došla Gordana koju smatraju licemjernom te komentiraju kako bi se ipak Nikolina trebala boriti za Adama. Zanimljivo je i kako Goga nije mogla sakriti znatiželju i pomalo ushićenje svaki put kada bi se Nikolina i Adam u  showu 'porječkali'. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gledateljice 'lude' za Adamom: Otkrio im sve privatne detalje

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:01



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!
U PRATNJI BIO I BIVŠI DEČKO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!

Renata Dojčinović, pjevačica je iz Zagreba, zapjevala je u srpskom showu pjesmu Lepe Brene i grupe Magazin. No nije uspjela impresionirati stručni žiri...

Konstrakta za 24sata: 'I bolje da je Baby Lasagna bio drugi...'
USKORO NASTUPA U ZAGREBU

Konstrakta za 24sata: 'I bolje da je Baby Lasagna bio drugi...'

Plus+ On će postati legenda, a Eurovzija je uvijek bila poligon za politiku. Marko je stvorio osjećaj zajedništva u regiji, kaže Konstrakta
ANKETA Polako se bliži kraj 'Braka na prvu'. Što mislite, tko će od parova završiti zajedno?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Polako se bliži kraj 'Braka na prvu'. Što mislite, tko će od parova završiti zajedno?

Parovi sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' obavili su svoje posljednje spojeve, a Josip i Karmen su napustili show i prije posljednje ceremonije odluka...