Obavijesti

Show

Komentari 23

Ako nisi gola, nisi naša: Kim se prva skinula, a onda sve ostale

Ako nisi gola, nisi naša: Kim se prva skinula, a onda sve ostale
6

'DO KRAJA' Sve članice obitelji Kardashian-Jenner pozirale su gole, a Kourtney je posljednja stala pred fotoaparat i pokazala svoje obline

Voljeli ih ili mrzili, činjenica je da su članice klana Kardashian-Jenner na samom vrhu Forbesove liste. Njihovo ‘‘skok’’ na popisu bogataša jedan je od najvećih otkad se objavljuje ta lista. I dok jedni pričaju kako su milijuni na račun stigli zahvaljujući zavidnim oblinama, drugi komentiraju kako su ‘‘iza kulisa’’ godine napornog i teškog rada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kim Kardashian (38) prije desetak godina pokrenula je čitav projekt i osvojila titulu kraljice društvenih mreža. Od neupadljive asistentice Paris Hilton, Kim je postala jedna od najpoznatijih žena na svijetu, a njezino tijelo postalo je sinonim za trendi izgled. Zahvaljujući zamamnom tijelu, Kimino bogatstvo danas se procjenjuje na više od dvije milijarde kuna.

Iako je imala samo deset godina kad je ‘‘procurila’’ eksplicitna snimka njezine polusestre Kim, Kylie (22) je svoj život ispred kamera odlučila iskoristiti na najbolji način, a svoje brojne obožavatelje svakodnevno ‘‘časti’’ fotografijama na kojima u prvi plan stavlja bujne obline. Najmlađa sestra prošle godine je osvanula na naslovnici magazina Forbes kao cover djevojka za temu “Američke milijarderke’’ i ‘‘skinula’’ Kim s trona. I ove godine pozirala je za brojne naslovnice, među kojima je i naslovnica Playboya.

Niti njezinoj sestri Kendall (24) pokazivanje bradavica nije strano. U samo dvije godine postala je najplaćenija manekenka na svijetu, a stotine naslovnica krasilo je njezino golo tijelo, kojeg se, kako kaže, nikad nije sramila.

Iako je prošli mjesec proslavila jubilarni 40. rođendan, najstarija sestra Kardashian, Kourtney i dalje ponosno pokazuje zadnjicu i na njoj vrlo dobro zarađuje. Nedavno je potpuno gola stala pred objektiv fotografa Michaela Schwartza te izazvala ‘‘lavinu’’ negativnih komentara. Ona je jedina sestra koja se ne zamara dodatnim poslovima, a shodno tome njezino bogatstvo procjenjuje se na ‘‘samo’’ 220 milijuna kuna.

Kraljicu drame Khloe (35) ismijavale su sestre zbog izgleda. Na početku emisije 2007. imala je problema s prekomjernom tjelesnom težinom, a nakon što je nekoliko puta išla pod nož i došla do željene linije, Khloe nema problema s poziranjem “kao od majke rođena”.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S RASTOM:

Pokretanje videa ...