Show

Komentari 22

Albina komentirala natjecatelje Dore 2022.: Očekivala sam više

Albina komentirala natjecatelje Dore 2022.: Očekivala sam više

Albina će otvorit ovogodišnju Doru 19. veljače u Opatiji pjesmom 'Tick-Tock' s kojom je predstavila Hrvatsku na Euroviziji u Nizozemskoj, ali se ove godine neće natjecati

Pjesme s ovogodišnje Dore premijerno su predstavljene na drugom programu Hrvatskog radija prije samog natjecanja, a komentirala ih je i prošlogodišnja pobjednica Albina Grčić (22).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Twitteru ju je jedna pratiteljica upitala za mišljenje o ovogodišnjim pjesmama.

- Generalno razočarana jer sam od nekih očekivala puno više, ali zasad mi je favorit Mia Negovetić. Kakvi su tvoji dojmovi? - upitala ju je pratiteljica.

- Pa ja sam isto očekivala generalno više. Mislim da je jasno da ove godine pobjeđuje balada - napisala je Albina, a komentirala je natjecatelje i njihove pjesme.

Albina će otvorit ovogodišnju Doru 19. veljače u Opatiji pjesmom 'Tick-Tock' s kojom je predstavila Hrvatsku na Euroviziji u Nizozemskoj.

Prisjetimo se, prošlogodišnja pobjednica ne planira tako skoru kandidaturu za buduću Doru i izbor pjesme Eurovizije, ali ne planira odustati od glazbe nego radi na drugim projektima.

- Vrijeme je da radim na sebi i svom glazbenom izričaju; dok se u tom aspektu ne izgradim i sazrem, mislim da ću preskočiti, a i sigurna sam da ima jako puno izvođača koji čekaju na svoju priliku - rekla je Albina.

Najčitaniji članci