Show

Komentari 22

Albina: 'S razlogom ovaj put nisam imala velika očekivanja, bila sam spremna na sve...'

Albina: 'S razlogom ovaj put nisam imala velika očekivanja, bila sam spremna na sve...'

Jesam li krivila nas? Ne. Jesam li krivila organizaciju? Ne. Jesam li krivila druge izvođače? Ne. Nema tu krivca. Nema tu pobjednika i gubitnika, kaže Albina

Pjevačica Albina Grčić (22) poraz na Eurosongu podnijela je uzdignute glave. Nakon što je saznala da nije prošla dalje, dala je podršku drugim izvođačima, a sada kada su joj se svi dojmovi slegli, za Eurosong.hr, progovorila je o svom predstavljanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vratimo se na onaj trenutak kada sam stala na stejdž i kada sam sišla s njega - veliko uzbuđenje, ali istovremeno i mir i nekakva neobjašnjiva ležernost. Imati mogućnost osjetiti publiku u tolikom broju kako vole tvoje pjesmu i energiju je neobjašnjivo, baš wow! Takvim guštom smo delegacija, dečki i ja sjeli u green room i uživali u ostatku večeri. Inače, moram priznati da je sve to bolje osjetiti uživo nego na TV-u - rekla je Splićanka za Eurosong.hr. Dodaje kako je nakon nastupa bila mirna i zadovoljna, pa je zaboravila da ih čeka glasovanje. 

- Nakon pročitane prve tri države, bez obzira na zadovoljstvo i pozitivu plesača oko mene, znala sam da sam ovog puta s razlogom ugasila onaj 'sanjarski mood' po kojem sam poznata. S razlogom ovaj put nisam imala velika očekivanja - bila sam spremna na tu mogućnost…- rekla je Albina i dodala kako joj je najteže bilo vidjeti utučene članove tima.

- Jesam li krivila nas? Ne. Jesam li krivila organizaciju? Ne. Jesam li krivila druge izvođače? Ne. Nema tu krivca. Nema tu pobjednika i gubitnika - pjevačica kaže kako su i drugi izvođači bili zbunjeni njezinim ne prolaskom.

- Ja sam od ovog iskustva izvukla ono najbolje, ostavila trag, ujedinila ljude, ojačala sebe i pripremila za druge pothvate i brojne druge stvari. Ostala je neka mala gorčina koju svaki dan otkloni svaka poruka i riječ podrške koju dobivam od ljudi - rekla je Albina.

Pjevačica je preponosna na svoj tim i zahvalna Hrvatskoj na velikoj podršci te bogatija za još jedno predivno iskustvo.

Eurovision song contest first semi-final in Rotterdam

Najčitaniji članci