Obavijesti

Show

Komentari 96

Alen Islamović: Bog me spasio od sigurne smrti na autocesti

Alen Islamović: Bog me spasio od sigurne smrti na autocesti
3

Pjevač više ne nosi nakit, izbjegava noćne izlaske i tvrdi da liječi svojom energijom. I tijelo ga je počelo upozoravati na prehranu, pa i na to jako pazi i odabire zdravo

VIDEO

Pjevač vjeruje u sudbinu, tvrdi da netko odozgo prati sve što radi. Uvjerio se u to kad je pomogao djevojčici u Bihaću.

- Dao sam joj novac i nekoliko sati poslije toga krenuo za Zagreb. Na autocesti sam na trenutak zaspao. Vozio sam 180 km/h i neki zvuk me probudio. Pet sati prije toga učinio sam dobro djelo, punim srcem, i vratilo mi se tako što nisam stradao - kaže Alen Islamović (57).

Pjevač već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i vjenčani prsten. Smatra da svako presijecanje žila i krvotoka može donijeti bolesti koje traju godinama. Kaže da ga je i tijelo počelo upozoravati na prehranu, pa i na to jako pazi. Jede uglavnom kuhanu hranu i odabire zdrave namirnice.

Supruga Marijana (51) te kćeri Lara (19) i Una (27) ugodno su se iznenadile promjenom jer je Alen donedavno bio velik mesojed. Supruga osjeti toplinu iz njegova dlana. Rekla mu je da osjeća kako energija pršti iz njega.

- Jednom sam stavio ruku i na svoj želudac, jer sam imao tegobe, i za 15-ak minuta me prošlo. Samo zbog dodira dlana - kaže Islamović.

Kada dođe kući u Bihać, bivši član Bijelog dugmeta s prijateljima cijepa drva, šiša živice, sjedne na traktor i ore prijateljeve njive. Uživa i u ribolovu na Uni.

- U Zagrebu svaki slobodan trenutak posvećujem obitelji - kaže pjevač, koji vrlo rijetko navečer izlazi.

Ekskluzivni vinili Dugmeta u prodaji

Croatia Records objavit će 14. studenog ekskluzivni box set u ograničenoj seriji od 1000 komada. U njemu je deset vinila, na kojima će se naći devet studijskih albuma i prva singlica. Vinili Bijelog dugmeta remasterirani su u londonskom studiju Abbey Road.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin