Show

Komentari 3

Alen iz 'Života na vagi': 'Pola Europe prošao sam autostopom jer sam novce potrošio na Ibizi'

Alen iz 'Života na vagi': 'Pola Europe prošao sam autostopom jer sam novce potrošio na Ibizi'

Alen se i nakon showa trudi živjeti aktivno, a to mu, moramo priznati, jako dobro stoji. Osim motivirajućih poruka, s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio je neke 'pikanterije' iz privatnog života

Pobjednik treće sezone RTL-ovog showa 'Život na vagi', Alen Abramović (44) ne prestaje biti inspiracija mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama nakon što je tijekom natjecanja izgubio 86 kilograma i time u 2018. godini odnio pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Alen se i nakon showa trudi živjeti aktivno, a to mu, moramo priznati, jako dobro stoji. Osim motivirajućih poruka, s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio je neke 'pikanterije' iz privatnog života. 

- Neke stvari koje možda ne znate o meni...

Njegov post je u 24 sata skupio više od 500 lajkova. Od pratitelja je u komentarima dobio mnoštvo pohvala i zahvala za sve ono što radi, a javili su mu se i neki prijatelji iz showa te se našalili na njegov račun. 

- Nije ti se smanjilo stopalo nego si nakon skinutih 86 kg napokon mogao odrezati nokte - napisao mu je Vladimir Gurka, a Magdalena Štimac mu je poručila da očekuju story o Ibizi. 

Najčitaniji članci