Show

Komentari 22

Alilović i Ecclestone pozirale skupa u Dubaiju: 'Najljepša je'

Alilović i Ecclestone pozirale skupa u Dubaiju: 'Najljepša je'

Tamara je na odmoru gdje se oporavlja od šoka koji joj je prouzročila pljačka njezinog doma u Londonu, a Iva Alilović ondje odmara sa suprugom i sinovima pa je selfie bio neizbježan

Supruga bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca Mirka Alilovića (34), često kontroverzna Iva (34), na odmoru je u Dubaiju sa svojom obitelji, a godišnji odmor iskoristila je i za zajedničku fotografiju s bogatašicom Tamarom Ecclestone (35). 

Iva prve dane u 2020. provodi sa sinovima i suprugom, a fotografijama na društvenim mrežama dijeli sa svojim pratiteljima sve što joj se događa. Ponajviše interesa zaradila je fotografija s bogatašicom hrvatskih korijena. 

- S najljepšom ženom na planeti. Obožavam te - napisala je rukometaševa supruga ispod fotografije na kojoj pozira s kćerkom bivšeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea.

Tamara je trenutačno također na odmoru gdje se oporavlja od šoka koji joj je prouzročila pljačka njezinog doma u Londonu, prilikom koje je Ecclestone ostala bez nakita vrijednog desetke milijuna funti. 

Iako je Iva okarakterizirala Tamaru najljepšom ženom na svijetu, pratitelji joj laskaju kako je upravo ona ljepša. Gospođa Alilović tradicionalno je aktivna na društvenim mrežama, a često svojim britkim pisanjem ulazi u konflikte. Prošle je godine tako Iva objavila oglas u kojem traži dadilju, stariju ženu koja je izašla iz menopauze te zaradila mnoštvo negativnih komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci