Show

Komentari 79

Ambiciozna Ivana: ‘Završavam faks i otvaram vlastiti biznis'

Ambiciozna Ivana: ‘Završavam faks i otvaram vlastiti biznis'

ŠTREBERICA Ivana Knoll, navijačica koja je oduševila Hrvatsku, tvrdi da je položila sve ispite, ali nakon što diplomira, posao neće tražiti u svojoj struci

Ivana Knoll (26), Hercegovka sa zagrebačkom adresom, poznatija kao najzgodnija hrvatska navijačica, posljednjih je tjedana kockaste haljinice zamijenila oskudnim bikinijima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Očarana sam Tajlandom i njegovom ljepotom. Sve je živo, a zabava ne prestaje. Ovo je moje najbolje putovanje, iznimka je samo Rusija jer se tamo dogodio povijesni trenutak, srebrna medalja - rekla nam je atraktivna crnka, koja je odgodila obranu diplomskog rada jer su ljetni termini bili istodobno kad i polufinale SP-a. 

Idući mjesec planira diplomirati i dobiti još jednu laskavu titulu, ali ovaj put u obrazovnom sustavu. Nakon što smo objavili njezine fotke, dok je još bila tajanstvena ljepotica, pa otkrili i kako se zove i odakle dolazi, popularnost joj je naglo porasla. Na Facebooku je dobila tisuće zahtjeva za prijateljstvom, a na Instagramu više od 50.000 pratitelja.

Najveća strast: Iduće destinacije na koje će otputovati s dečkom su Egipat, Meksiko, Japan, Kolumbija, Bora Bora i Madagaskar

- Komentari su većinom pozitivni, lijepe poruke i komplimenti. Naravno da postoje i negativni, najčešće od onih ljudi kojima smeta moj način života ili moje financijsko stanje. Ja uživam u životu, a takvima ne zamjeram ništa. Zapravo, istina je da ih uopće ne doživljavam - priznala je Knollica te dodala kako su joj obitelj i prijatelji velika podrška. 

Dečko joj nije ljubomioran

Kad je prvi put izašla u novinama, njeni najbliži bili su uzbuđeni. Svaki su ih dan kupovali i slali joj članke s web stranica. Finalistica izbora za Miss Hrvatske 2016. godine najviše vremena provodi u društvu dugogodišnjeg dečka, za kojeg tvrdi da nije ni najmanje ljubomoran.

- Ne smeta mu moja popularnost. Ja sam i prije ovog SP-a dobivala poruke od drugih muškaraca, ali i od poznatih nogometaša. Dečku Anti je to skroz normalno - priznala je Ivana. Vatrena navijačica trenutačno se odmara u Splitu, u kojem već organizira novo luksuzno putovanje s dečkom.

- Moja najveća strast su definitivno egzotična putovanja, a životni cilj mi je proputovati cijeli svijet. Uskoro planiram otići u Egipat, Meksiko, Japan, Kolumbiju i na Madagaskar, zaključila je zgodna Hercegovka.

Iako studira grafički dizajn, ne planira tražiti posao u struci nego joj je cilj jednog dana biti ‘‘sama svoj šef’’. Nemoralne ponude je ne zanimaju, a vjeruje da će uskoro postati uspješna i samostalna žena koja vodi svoj biznis.

VIDI OVO! 5 razloga zašto je život bez gaća zdraviji.

Najčitaniji članci