Anđelice se snimaju na brodu: Uz njih Titanic ne bi potonuo | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Anđelice se snimaju na brodu: Uz njih Titanic ne bi potonuo

Anđelice se snimaju na brodu: Uz njih Titanic ne bi potonuo
4

Djevojke iz Victoria’s Secreta uputile su se na tajnu lokaciju kako bi odradile snimanje. Iako kažu da je žena na brodu nesreća, to je očito - velika laž

VIDEO

Glumio bih da se utapam da vidim da vi plovite pokraj mene. Nadam se da biste me primile na brod, mogu vam kuhati, komentar je koji je sakupio najviše lajkova ispod fotografije dama iz Victoria’s Secreta.

A zgodne anđelice jučer su otputovale na tajnu lokaciju kako bi u miru mogle snimiti novi editorijal. Znaju da sve mora ostati tajno jer inače bi plažu iste sekunde preplavile horde muškaraca, a sigurno bi se našla tu i koja žena.

- Snimamo, kupamo se, uživamo u suncu. Još smo cijeli dan u kupaćim kostimima. Život je divan - poručile su gospodične u zajedničkoj objavi. Njih sedam pažljivo je selektirano među pedesetak kandidatkinja koje su razmatrane za posao promoviranja novih kupaćih kostima.

- A kažu da je imati ženu na brodu nesreća. Ti ljudi očito pojma nemaju, jer ako je ovo nesreća, neka mi netko pokaže što je sreća - napisao je drugi obožavatelj i dodao kako bi se cure trebale paziti gusara da ih ne ukradu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO