Obavijesti

Show

Komentari 43

Anđa Marić ne želi nazvati T. Cetinskog nakon svađe

Anđa Marić ne želi nazvati T. Cetinskog nakon svađe
5

Tony Cetinski je treći put napao Anđu Marić, ona ga ne želi nazvati. Tony Anđu ne želi u idućoj sezoni i žali što je Jelena Radan napustila show

VIDEO

Ako Tony želi raskinuti ugovor s RTL televizijom, to će i učiniti, sigurno neće jadikovati pred djecom, rekla je Snježana Jerković, menadžerica Tonyja Cetinskog (40). Pjevač je u utorak na druženju s učenicima osnovne škole u Hrvatskom školskom muzeju u Zagrebu izvrijeđao Anđu Marić (33), s kojom sjedi u žiriju showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Iako su djeca rekla da im je Anđa draža i simpatičnija od Gorana Lisice Foxa, Tony je kazao da je ne želi u idućoj sezoni te da žali što je Jelena Radan napustila show. 
- Logično je da vam se sviđa Anđa jer ste na istoj intelektualnoj razini. Ona je neuravnotežena i plitka, samo blebeće, a nakon što se isključe kamere, ispričava se iako ni sama ne zna što je napravila - kazao je Tony. Njegova menadžerica tvrdi da su mediji izjave izvukli iz konteksta. Tony se, kaže, našalio odgovarajući na dječja pitanja bez imalo zlobe i dosadilo mu je komentirati njihov odnos. Anđu Marić vijest je zatekla na roditeljskom sastanku. Prijatelji su je zasipali porukama prepričavajući što je Cetinski ovog puta govorio o njoj.
- Nisam se čula s njim. Razgovarat ćemo u petak prije emisije uživo, sad ga nemam potrebu zvati - kazala je Anđa. Ne želi se, dodaje, baviti glupostima i svaki tjedan razvlačiti po naslovnicama zbog svađanja s Tonyjem. Prvi put posvađali su se pred kamerama sredinom travnja jer je Tony kandidatima postavljao pitanja o njihovoj seksualnosti.
- Anđo, skini mi se s kursa - odbrusio joj je i napustio studio. Prošli petak Tony je zezao Anđu da je Slovenka, a ona mu je odgovorila da Istrijani poput njega nisu pravi Hrvati.

POLUFINALISTI SU NAHRANILI LAVOVE I SJEDILI U KAVEZI
Vilibald Kovač (19), Kim Verson (16) i Duje Stanišić (22) u utorak su posjetili zagrebački zoološki vrt. Provozali su se čamcem po jezeru, potpisivali autograme obožavateljima i zapjevali s Kraljevima ulice, a Duje je nakratko ušao u nastambu nilskog konja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija