Show

Komentari 19

Ana se bezuspješno borila za srce 'Gospodina Savršenog', a sada priliku traži kod farmera

Ana se bezuspješno borila za srce 'Gospodina Savršenog', a sada priliku traži kod farmera

Borila za srce Gorana Jurenca, no prva je ispala iz showa. Opisala se kao strastvenu avanturisticu koja ponekad zna biti previše prkosna i dramatična, a u 'Ljubavi na selu' ne boji se konkurencije

Gledatelji emisije Ljubav je na selu u prošloj su epizodi upoznali kandidatkinje farmera, a među njima su i neka poznata lica.

POGLEDAJTE VIDEO

Osim legendarnih Bahre i Vite Maslačak, koja ima novi alter ego i predstavila se kao Milena Kobajashi ex Karađorđević, našle su se tu još i gospođa Ljubica, Marijana Vukelić, ali i jedna od kandidatkinja iz prve sezone showa 'Gospodin Savršeni' - Ana Tomičić, koja je pokušala osvojiti Gorana Jurenca. 

Ana se u 'Gospodinu Savršenom' borila za srce Gorana Jurenca, a prva je ispala iz showa. Opisala se kao strastvenu avanturisticu koja ponekad zna biti previše prkosna i dramatična. Tada je otkrila kako u slobodno vrijeme putuje, vozi bicikl i motor, bavi se boksom, pleše, druži se s prijateljima, glumi te piše. 

- Cure su mi simpatične, mislim da svaka ima neku svoju posebnost, ali mislim da će na kraju prevladati original -  komentirala je Ana svoju konkurenciju. 

Nasmij se OVDJE uz Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci