Show

Komentari 4

Anđa Marić: Nisam poštovala mjere u pandemiji, često sam grlila ljude unatoč preporukama

Anđa Marić: Nisam poštovala mjere  u pandemiji, često sam grlila ljude unatoč preporukama

Rijetko ju viđamo u javnosti, a sad je napokon izašla među ljude i priznala je da je jako sretna zbog toga. Iako smo već dvije godine u pandemiji zbog kojih su nam postavljenje mjere opreza, pjevačica je priznala da ih se nije baš držala

Pjevačica Anđa Marić (45) zbog bolesti već se godinama manje pojavljuje u javnosti, a nedavno se ipak došla na zabavu u Zagrebu. Tom prilikom je priznala da je sretna što je nakon dvije godine izolacije među ljudima, ali da se ni tijekom pandemije nije toliko pridržavala mjera.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jako sam sretna što sam ponovno među ljudima iako nisam poštivala mjere u pandemiji - priznala je za RTL.

- Moram priznati kako sam unatoč epidemiološkim preporukama često grlila ljude. Ako gledamo na druge države - u razgovoru s prijateljem koji ne živi u Hrvatskoj mogu reći kako su oni imali puno stroža pravila i nisu smjeli nigdje. Mi Hrvati smo imali Čokolino, a ne pandemiju - dodala je.

Podsjećamo, Anđa se s multiplom sklerozom bori od 2012. godine, a iako liječničke prognoze nisu bile optimistične, ona nije gubila optimizam. Tako je krajem travnja ove godine objavila video svojih prvih samostalnih koraka.

- Inače doživjela sam pravo renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću… - napisala je Anđa u snimku na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci