Obavijesti

Show

Komentari 4

Anđa Marić: Nisam poštovala mjere u pandemiji, često sam grlila ljude unatoč preporukama

Anđa Marić: Nisam poštovala mjere  u pandemiji, često sam grlila ljude unatoč preporukama
3

Rijetko ju viđamo u javnosti, a sad je napokon izašla među ljude i priznala je da je jako sretna zbog toga. Iako smo već dvije godine u pandemiji zbog kojih su nam postavljenje mjere opreza, pjevačica je priznala da ih se nije baš držala

Pjevačica Anđa Marić (45) zbog bolesti već se godinama manje pojavljuje u javnosti, a nedavno se ipak došla na zabavu u Zagrebu. Tom prilikom je priznala da je sretna što je nakon dvije godine izolacije među ljudima, ali da se ni tijekom pandemije nije toliko pridržavala mjera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Jako sam sretna što sam ponovno među ljudima iako nisam poštivala mjere u pandemiji - priznala je za RTL.

- Moram priznati kako sam unatoč epidemiološkim preporukama često grlila ljude. Ako gledamo na druge države - u razgovoru s prijateljem koji ne živi u Hrvatskoj mogu reći kako su oni imali puno stroža pravila i nisu smjeli nigdje. Mi Hrvati smo imali Čokolino, a ne pandemiju - dodala je.

Podsjećamo, Anđa se s multiplom sklerozom bori od 2012. godine, a iako liječničke prognoze nisu bile optimistične, ona nije gubila optimizam. Tako je krajem travnja ove godine objavila video svojih prvih samostalnih koraka.

Anđa Marić zahvaljujući terapiji ponovno se samostalno kreće, pojavila se na zabavi u Zagrebu
Anđa Marić zahvaljujući terapiji ponovno se samostalno kreće, pojavila se na zabavi u Zagrebu

- Inače doživjela sam pravo renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću… - napisala je Anđa u snimku na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’