Obavijesti

Show

Komentari 51

Andrea i Barbara: Od rezervnih igračica s klupe do pobjednica

Andrea i Barbara: Od rezervnih igračica s klupe do pobjednica
5

Drago nam je da neki bivši natjecatelji daju iskrenu podršku, da su vjerovali u nas jer mi nismo bili favoriti za pobjednika. To nam puno znači, rekle su djevojke

VIDEO

Andrea i Barbara najbolje amaterske kuharice 6. sezone showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Splićankama nije bilo lako osvojiti laskavu titulu, novčanu nagradu od 100.000 kuna i kuhinju u vrijednosti od 30.000 kuna, opremljenu svim aparatima, jer su u finalu imale vrlo opaku konkurenciju.

Andrea i Barbara idu u veliko finale, a Nikolina i Otto kući
Andrea i Barbara idu u veliko finale, a Nikolina i Otto kući

Andrea i Barbara protiv Ružice i Barice borile su se do zadnjeg tanjura. Žiri je već kod prvog kušanja bio razočaran kada je Tomislav Špiček u tanjuru Andreje i Barbare pronašao dlaku, no kako je vrijeme prolazilo, mlade arhitektice pred žiri su donosile sve bolja jela. Andreji i Barbari u prilog je išla i slučajna pogreška konkurencije. Naime, Ružica i Barica zamijenile su redoslijed sljedova pa su prije juhe servirale toplo predjelo, što žiri nije mogao oprostiti.

- Ružica i Barica imale su istu priliku kao i Andrea i Barbara, ali kada smo sve izvagali i posložili, mislim da su se zeznule jer nisu poslužile barem dva slijeda domaćeg, pravog jela - kazao je Špiček nakon proglašenja pobjednika. Žiri je i sam rekao da neće tražiti dlaku u jajetu pa su donijeli jednoglasnu odluku – Andrea i Barbara kroz cijeli su show najviše napredovale.

- Ružica i Barica pokazale su svoje kulinarsko znanje od samog početka. Držale su se kontinuiteta, držale su svoju kvalitetu od početka i samo su je nadograđivale. Bile su jako mudre. One su jedne vrijedne dame koje znaju kuhati, ne boje se eksperimentirati, znaju što žele i zasluženo su došle do finala. Međutim, Andrea i Barbara došle su u show s minimalnim znanjem, rekao bih da s takvim znanjem ne zaslužuju ići toliko daleko u show. Igrom slučaja išle su naprijed, i to je tako divno gledati kako ljudi rastu i uče, kako su te dame zainteresirane. Njih dvije goni želja i volja, u polufinalu su pokazale svu svoju moć i zasluženo su došle do finala! Djevojke su opravdale ono što smo očekivali od njih. Od jednog dobrog, amaterskog para došle su do ozbiljnog statusa kuhara. To je jedna fantastična priča. Cure su zasluženo pobijedile -  kaže Ivan Pažanin.

Tko ide u veliko finale showa - 'kraljice kuhoboja' ili favoriti?
Tko ide u veliko finale showa - 'kraljice kuhoboja' ili favoriti?

- Polako su se, na zadnja vrata takoreći, uvukle u finalni ciklus. Stvarno su, svakim tjednom, bile sve bolje i bolje. Imamo priliku gledati kako nešto raste pred našim očima, preko naših zadataka i komentara. A, moram priznati, to je poprilično dobar osjećaj -  otkriva Mate Janković.

Andrea i Barbara dokaz su da 'tiha voda brege dere“, od rezervnih su igrača dospjele do samog trona u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' i to upijajući svaki savjet žirija, zanimanjem za svaki gastro-trik i, malo-pomalo, izbacivanjem ostalih natjecateljskih parova.

- Drago nam je da neki bivši natjecatelji daju iskrenu podršku, da su vjerovali u nas jer mi nismo bili favoriti za pobjednika. To nam puno znači - otkrivaju pobjednice 6. sezone kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin