Obavijesti

Show

Komentari 19

Andrea se čudi što Marko voli starije žene, a Saša misli da ne može dalje nastaviti natjecanje

Andrea se čudi što Marko voli starije žene, a Saša misli da ne može dalje nastaviti natjecanje
9

Parovi u 'Braku na prvu' nastavili su s aktivnostima koje nosi zajednički život, a glavna je tema i dalje bio zadatak u kojem su otkrivali tko im je fizički najatraktivniji o showu

VIDEO

Parovi u 'Braku na prvu' nastavili su s aktivnostima koje nosi zajednički život, a glavna je tema i dalje bio zadatak u kojem su otkrivali tko im je fizički najatraktivniji o showu…

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

brak na prvu 00:51

Dario je došao kod Zorana, koji je primijetio da je snužden pa ga je zanimalo što se događa s njim i Petrom. Dario smatra da se Petra promijenila od razgovora s ekspertima i posljednjeg zajedničkog zadatka.

- Ne vjerujem da je to stvarno mislio - komentirao je Zoran to što je Dario na zadnje mjesto stavio Petru i Manuelu. Petra i Hedviga također su pričale o zadatku rangiranja. Hedviga je ostala u šoku kad je čula da ju je Dario stavio na posljednje mjesto, a ponajviše se iznenadila Darijevim visokim rangiranjem Saše.

Andreu je Marko uvrijedio? 'Meni je apsurdno da tebe može privlačiti netko toliko stariji!'
Andreu je Marko uvrijedio? 'Meni je apsurdno da tebe može privlačiti netko toliko stariji!'

- Dario je rekao da bi on probao ukrotiti Sašu jer misli da bi uz njega mogla biti drugačija - objašnjavala je Petra Hedvigi, koja je zaključila kako ljudi, nažalost, vole toksične odnose. Dario je pričao Zoranu kako mu je sada žao što je stavio Petru na posljednje mjesto te da se ona promijenila nabolje zato što misli da će je zamijeniti Sašom. Zorana više zabrinjava kako će on ili Hedviga reagirati kad dođe prvi put do neke svađe.

Dario poručio Petri da mu nije privlačna, otkrio da mu se sviđa Saša: 'Divlja je, ali zanimljiva'
Dario poručio Petri da mu nije privlačna, otkrio da mu se sviđa Saša: 'Divlja je, ali zanimljiva'

- Nije panika, nego jednostavno nekakav realan pogled na situaciju. Stariji sam i iskusniji i trebam voditi računa i o tim stvarima - zaključio je Zoran. 

Marko i Andrea uživali su na pikniku.

- Naglasila sam da mi je bitno dobiti osobu s kojom ću se smijati tako da su s te strane apsolutno ispunjena moja očekivanja - kaže Andrea. Marko je sada siguran da se kod njih nešto ozbiljno događa.

- Lijepo smo se našli - dodao je Marko, a Andrea mu je priznala da je sretna i zadovoljna što je dobila baš njega.

Bojan je razmišljao o posljednjoj svađi sa Sašom i sad mu je žao zbog povisivanja tona i izgovorenih riječi te su odlučili ponovno popričati o svemu.

- Znam biti bezobrazna bez ikakve granice i na tome malo radila vani i mislila sam da sam se ovdje naučila kontrolirati. Shvatila sam da to ništa nisam riješila osim što sam naučila vješto izbjegavati ljude koji to izazivaju u meni - rekla je Saša, a Bojan se odmah ispričao jer zna da ona to nije dobro podnijela. Saša smatra da je svojim postupcima više povrijedila sebe nego njega.

- To je moja slabost na kojoj trebam raditi, nemam ni riječi ni izgovora za moje ponašanje kojim isključivo sama sebi štetim - rekla je Saša.

Kako si Saša i Bojan sami ne mogu pomoći, ekspert Boris došao im je pomoći. Prvo je želio popričati nasamo sa Sašom jer je napisao analizu njezine osobnosti. Ona je svjesna da ona zbog loših iskustva namjerno prekida odnose jer se ne želi razočarati.

- I prije sam to bila osvijestila, ali moj način rada da se to ne događa je bio pogrešan. Hoću li to ovaj put, kad sam ponovno spoznala taj osjećaj, naći pravi način da se izborim s tim - ja ću se potruditi zbog same sebe - zaključila je.

Saša i Bojan u žestokoj svađi, ona mu prijetila, a njemu pukao film: 'Neću šutjeti 6 tjedana'
Saša i Bojan u žestokoj svađi, ona mu prijetila, a njemu pukao film: 'Neću šutjeti 6 tjedana'

Zadatak vizualnog rangiranja još je kod nekih parova izazvao trzavice. Marko se dvoumio za prvo mjesto oko najmlađe kandidatkinje Lorene i najstarije Manuele. Na kraju se ipak odlučio Manuelu staviti na prvo mjesto, što Andreu isprva nije iznenadilo s obzirom na to da zna Markovu povijest sa starijim ženama. Manuela je na prvo mjesto stavila Stefana, a Tihomir ne vjeruje u realističnost tog zadatka.

- Ne vjerujem da bi ona ikad stala do Stefana u pravom životu - rekao je. Sljedeći je Marko objasnio zašto je stavio Manuelu na prvo mjesto:

- Ona je moj kalibar osobe po pitanju godina i sigurno ima to neko iskustvo što se tiče života i tu nekakvu seksualnu energiju, koju žene s godinama imaju još jaču. Zamijetio sam da je jako dinamična, energična, komunikativna, vesela pa su to nekakve sličnosti…

Marko je nastavio hvaliti Manuelu, što je Andreu zasmetalo.

- Andrea nije shvatila da su mene takve osobe i odnosi izgradili u muškarca kakav sada jesam i njoj se sviđa takav muškarac, pa bi trebala biti zahvalna što sam prošao te odnose sa starijim ženama - dodao je.

Dario priznao Petri da mu nije privlačna, a Bojanu prekipjelo: 'Apsolutno je prešla granicu!'
Dario priznao Petri da mu nije privlačna, a Bojanu prekipjelo: 'Apsolutno je prešla granicu!'

Andrea je na prvo mjesto stavila Tihomira, argumentirajući da ne osjeća prema njemu nikakvu seksualnu energiju, nego je najljepše ispao na fotografiji. Marko misli da se Andrei nije bilo svejedno zbog njegova odabira Manuele.

- Meni je apsurdno da tebe može privlačiti netko toliko stariji! To mi apsolutno nema smisla - rekla je. Tihomir je otkrio Manueli da jednostavno ne može staviti nikoga prije nje, niti je to želio napraviti. 

Saši i ekspertu Borisu pridružio se Bojan, kojemu je Boris pokušao pojasniti Sašin karakter. Bojan je pokušavao objasniti da je dosad uvijek bio pasivan, ali ga je jučer povukao trenutak i postao je blago agresivan. Saša smatra da više ne može nastaviti sudjelovanje u eksperimentu te je dodala kako ona uvijek mora pustiti suzu da bi je netko u potpunosti doživio.

- Nisam očekivala da nisam riješila neke traume iz prošlosti, nego sam samo pobjegla od njih - rekla je, a Bojan dodao:

- Imam snage za dalje. Možda izgleda kao da sam nezainteresiran i bezosjećajan, ali ja to ne doživljavam toliko intenzivno.

Stefan i Lorena dan su proveli u prirodi, trčeći i vježbajući. Isto tako, Manuela i Tihomir pronašli su zajedničku aktivnost - rolanje. Aktivni su bili i Hedviga i Zoran na satovima krav mage. Hedviga je ozbiljno shvatila zadatak što se jako dojmilo Zorana.

- Ima ona taj gard - rekao je Zoran. Stefan je Lorenu odveo u nekoliko na sat privatnog treninga, ali Lorena nije mogla ostati ozbiljna. No kad joj je obećao masažu ako napravi dvadeset čučnjeva a da ne progovori nijednu riječ, odmah se uozbiljila. Manuela i Tihomir dotaknuli su se svog odnosa. Tihomir naglašava kako mu je lijepo u Manuelinu društvu jer je imala iskustva u životu koja on nije doživio te se nada da će uskladiti različitosti koje će se sigurno pojaviti pa će tek onda moći vidjeti hoće li nešto više moći biti među njima.

- Još smo puno dana zajedno i vidjet ćemo u kojem to smjeru ide… Ili? - zanimalo je Tihomira dok je Manuela priznala da uopće ne razmišlja o tome. U to vrijeme Petra i Dario bili su u šumi, a njega je jako zabavilo što je Petra na pitanje zašto toliko puno kiše odgovorila da je alergična na šumu. 

POGLEDAJTE VIDEO: KOJU PJESMU BI ZAGREPČANI OBRISALI?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Ova Hrvatica je nova snaha Roda Stewarta: 'Moj djed je pobjegao od komunizma 1953.'
TRI DANA DO VJENČANJA GODINE

Ova Hrvatica je nova snaha Roda Stewarta: 'Moj djed je pobjegao od komunizma 1953.'

Nicole Artukovich već godinama ljetuje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila je ranije, njezini baka i djed pobjegli u Ameriku

Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'
PJEVAČICA IZ ZAGREBA

Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'

Plus+ Istaknula se u sociološkom eksperimenti mirnoćom i strpljenjem, a nama je otkrila sve o glazbenoj karijeri
Dva para napustila su 'Brak na prvu', a Alan forsira ostanak, Danijela: 'Opet sam šokirana!'
BLIŽI SE ZAVRŠNICA SHOWA

Dva para napustila su 'Brak na prvu', a Alan forsira ostanak, Danijela: 'Opet sam šokirana!'

Alana misli kako je između njega i Danijele u početku bilo lijepo, no stručnjaci su zaključili da su najveći problem njegove promjena raspoloženja i uvrede