Show

Komentari 1

Andrijana stvara probleme na Farmi: 'Nonšalancija me izjeda'

Andrijana stvara probleme na Farmi: 'Nonšalancija me izjeda'

Katarina je priznala kako su ona i Maja poprilično ozbiljno shvatile zadatak te su se najviše uzrujale da zbog Andrijaninog nesudjelovanja neće stići završiti na vrijeme

Na farmu je stigao mentor Jure i farmerima objasnio što ih čeka u narednom tjednu. Podijelio ih je u dva tima te kazao kako će jedan tim biti zadužen za izradu izvidnice u vinogradu, a to će raditi Tomislav, Prince, Sanja, Zdenka, Dora i Josip, dok će drugi tim, kojeg čine Maja, Silvio, Saša, Katarina, Stjepan, i Andrijana, biti zaduženi za izgradnju sjenice od trstike na plaži. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mi u timu imamo manju kombinaciju za konflikt nego što će oni imati u  drugom timu. Josip je tamo, a on voli konflikte - kazala je. 

Katarina te dodala kako vidi farmere iz svog tima: ''Silvio je inercija, Stjepan je umjetnik, Sali fali Tomo za bolju realizaciju stvari… ovako nećemo daleko dogurati.

Čini se kako će tim sjenica imati puno problema s realizacijom zadatka, a već prvog dana problem im stvara Andrijana, koja kaže kako nije za takve zadatke te se ponudila da bude u kuhinji i pripremi topli obrok za farmere. Andrijanin stav prema zadatku posebno je nanervirao Maju.

- Kad sam skužila da se mi tučemo kao majmuni i da nam fali jedna osoba u cijelom tom procesu, bilo mi je kao ono – pa zašto? - uzrujana je bila Maja te dodala: 'Nije mi problem prihvatiti da netko nešto ne može, nego kad vidim tu neku nonšalanciju, mene to izjeda!'

Katarina je priznala kako su ona i Maja poprilično ozbiljno shvatile zadatak te su se najviše uzrujale da zbog Andrijaninog nesudjelovanja neće stići završiti na vrijeme.

- Nije ona loša zbog toga, jednostavno nije za fizički rad, ona je za kuhinju, sama je sebi odredila svoj dijapazon aktivnosti. Neće ona puno razmišljati, samo će se maknut - izjavila je Katarina, a Andrijana je objasnila svoje viđenje situacije: 'Osjećala sam se tog momenta kao da ja nisam korisna, da ničemu ne pridonosim. Nije svatko za sve!'

Najčitaniji članci