Obavijesti

Show

Komentari 4

Angelinu i The Weeknda opet 'uhvatili' skupa: Snimili su ih na privatnom koncertu u LA-u

Angelinu i The Weeknda opet 'uhvatili' skupa: Snimili su ih na privatnom koncertu u LA-u
6

Nakon što su pred manje od mjeseca zajedno viđeni na večeri, par je bio na koncertu i tako su potakli dodatne glasine da bi iza njihovog sastanka moglo biti više od poslovnih dogovora...

Glumica Angelina Jolie (46) još uvijek zbog bivšeg supruga Brada Pitta (57) redovito ide na sudove, a njihova rastava traje još od 2016. godine. Ipak, neki smatraju kako je Angelina konačno pronašla novu ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

superbowl 01:13

Ranije ove godine Jolie je viđena kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga Jonnyja Leea Millera (48) i sumnjalo se da su obnovili vezu. Nove glasine o Angelininom ljubavnom životu krenule su kružiti krajem lipnja, kad su ona i pjevač The Weeknd (31), pravog imena Abel Makkonen Tesfaye zajedno bili na večeri u luksuznom hotelu.

Navodno je večera bila poslovnog tipa i raspravljali su kako da pjevač otpočne svoju filmsku karijeru u Hollywoodu.

- Oni su samo prijatelji, ali tko zna mogli bi biti i nešto više u budućnosti. On ne skriva da mu se Angelina sviđa već dugo vremena - rekao je upućeni izvor za The Sun.

Sada je par ponovno viđen na privatnom koncertu u Los Angelesu, navodi Instagram profil Deuxmoi. Odvojene fotografije Angeline i The Weeknda osvanule su i na neslužbenom Twitter profilu, koji obavještava o najnovijim vijestima vezanim uz pjevača.

Abel je u grupi prijatelja, dok glumica sjedi s kćerima Zaharom (16) i Shiloh (15).

Angelina i The Weeknd izašli na večeru u restoran pa pokrenuli glasine o novoj ljubavnoj vezi...
Angelina i The Weeknd izašli na večeru u restoran pa pokrenuli glasine o novoj ljubavnoj vezi...

Na fotografijama s Instagrama, pjevač i Angelina također nisu zajedno. Vidi se kako pjevač gleda u daljinu, a Angelina se smiješi kameri.