Show

Komentari 27

Anita Dujić s dečkom putuje po Šri Lanki: Ne želim se vratiti

Anita Dujić s dečkom putuje po Šri Lanki: Ne želim se vratiti

PUSTOLOVI Par, koji se često može vidjeti u šetnjama po centru Zagreba, u vezi je oko pet mjeseci. Anita i Duncan su oduševljeni južnom Azijom, a za uspomenu su pozirali uz slona

Nakon propalog braka sa scenografom Ivanom Veljačom (33), manekenka Anita Dujić (33) doživjela je 'ljubavni krah' i s glumcem Ivanom Hercegom (36). Iako je ljetos rekla kako uživa biti solo, u rujnu se na setu filma 'Mamma Mia 2' na Visu zaljubila u menadžera iz Škotske, Duncana Broadfoota. Tamo je radila kao dekoraterka i scenografkinja. 

Par, koji se često može vidjeti u šetnjama po centru Zagreba, u vezi je oko pet mjeseci. Anita i Duncan su trenutno na putovanju i obilaze Šri Lanku, a tamo su dočekali i Novu godinu. Trogiranka se našalila kako joj je toliko lijepo da se više ne želi vratiti u Hrvatsku. 

- Naša je veza još na početku. On živi u Londonu pa smo na relaciji Zagreb - London, s tim da je on ipak češće u Zagrebu nego ja kod njega - rekla je Dujić u studenom prošle godine. 

Da je njihova veza doista ozbiljna, pokazala je Anita kada je prvu zajedničku fotografiju s Duncanom objavila na društvenoj mreži. Par je pozirao sa slonom, a njezine su prijateljice komentirale da je jako hrabra zbog toga. 

Trogiranka u slobodno vrijeme dizajnira nakit, a kaže kako inspiraciju najčešće pronalazi u prirodi oko sebe. 

Najčitaniji članci