Obavijesti

Show

Komentari 1

ANKETA Tko vam je bio najbolji u novoj epizodi 'Supertalenta'?

ANKETA Tko vam je bio najbolji u novoj epizodi 'Supertalenta'?
8

Zlatni gumb u trećoj audicijskoj epizodi 'Supertalenta' osvojila je mlada Britanka Liberty (15), a žiri se rasplakao na nastup djece iz Osnovne škole Novska. Jako ih je fascinirao i talent Talijana Federica Cecchina

VIDEO

Široka lepeza talenata nasmijala je, rasplakala i šokirala žiri i gledatelje u trećoj audicijskoj epizodi Supertalenta. Novi kandidati predstavili su se na najzabavnijoj pozornici u Hrvatskoj ne bi li osigurali prolazak u daljnje natjecanje, a pao je i treći zlatni gumb.

Natprosječno fleksibilnim pokretima Liberty Barros fascinirala je gledatelje, a njezin talent posebno se svidio Fabijanu koji ju je nagradio zlatnom ulaznicom za polufinale.

- Toliko si vješta, špagu si odradila kao od šale, preludo je - oduševljeno je izjavio Fabijan. 

Vrhunac emocija u studiju izazvali su mali heroji – učenici Osnovne škole Novska. Potpuno su zanijemili kad ih je u školi posjetio Davor Bilman i pozvao na Supertalent. Željeli su svima pokazati koliko mogu uspjeti, a ne samo da su ostvarili svoju želju nego su snažnom porukom rasplakali sve u studiju. Učenici s poteškoćama u razvoju predstavom sa sjenama ispričali su svoju životnu priču, rastopili srca gledatelja i sve prisutne ostavili u suzama.

- Drago mi je što sam vas imao prilike pozvati - poručio im je Davor, a žiri, koji je zbog količine emocija ovoga puta bio skroman na riječima, bez razmišljanja je učenike s pozornice otpratio s četiri prolazna glasa.

Prolaz dalje zavrijedio je i Talijan Federico Cecchin koji je još kao dječak volio crtati, a posebno ga fasciniraju ljudska lica koja se najčešće nađu na njegovim crtežima.

Njegovo brzo slikanje portreta okupilo je žiri i voditelje na pozornici, a svakoga od njih uspio je nacrtati u zadanom roku od samo 30 sekundi. Zavladalo je potpuno oduševljenje u studiju, a Davor je istaknuo: "Ono što je zaista još jedan mali touch je da se na svakom portretu čak vidi onako mali dio luckaste osobnosti koji je specifičan za svakog". 

Senzualne i usklađene djevojke iz grupe Fresheels plijenile su poglede svojim spretnim plesnim pokretima. Došle su sa željom da pokažu nešto novo i osvježavajuće, a svoje su želje apsolutno ispunile te složnom odlukom žirija nagrađene su prolazom u daljnje natjecanje. 

Svojom osobnošću i originalnom skladbom Hrvoj Fras osvojio je simpatije žirija i gledatelja kroz glazbenu točku u kojoj je maštovito spojio sviranje na usnoj harmonici i beatbox.

'Lave ustani, zapni i kreni': Motivator Branko nije prošao dalje, izvedbom razljutio Maju
'Lave ustani, zapni i kreni': Motivator Branko nije prošao dalje, izvedbom razljutio Maju

- Sve si spojio, instrument, vještinu i osobnost, mislim da je to sasvim dovoljno - poručio mu je Fabijan, a jednoglasnom odlukom žirija Hrvoj je prošao dalje.

Vokalnim sposobnostima mlada Slovenka Kira Štruc Jurički očarala je žiri. Iz sramežljive djevojke koja se pojavila na pozornici u trenutku se pretvorila u odraslu pjevačicu koja je uz četiri 'da' prošla u daljnje natjecanje.

Pjevačkim talentom i specifičnom bojom vokala prolaz je izborila i mlada Ana Dorušak koja je sa samo 13 godina pozitivno iznenadila žiri. 

Preskakanje užeta Miroslav Gavrić doveo je na razinu koreografije. Kad primi uže pun je euforije koju je uspješno prenio i na publiku.

- Nikad u životu nisam vidio ove trikove, nikad, nigdje - objasnio je Fabijan. S četiri prolazna glasa Miroslav je doskočio do sljedećeg kruga natjecanja.

Kreativna i povučena Paula Šolc dugo godina bavila se hip-hopom, no zaljubila se u ples na svili. Spretnim pokretima u zraku fascinirala je žiri, a pritom nitko nije ni primijetio njezin strah od visine, pa je jednoglasnom odlukom prošla u sljedeći krug natjecanja.

- Super mi je kako si gradirala svoj nastup, neustrašiva si, prekrasna si. Ovo je bila jedna od točaka koje baš bi sjedila i doma pred televizorom gledala s oduševljenjem - istaknula je Maja.

Žiri, Frano i publika rasplakali su se na nastup djece iz Novske: 'Moram uzeti minutu, smiriti se'
Žiri, Frano i publika rasplakali su se na nastup djece iz Novske: 'Moram uzeti minutu, smiriti se'
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili