Show

Komentari 21

Antonija Šola o vjenčanju s 10 godina mlađim partnerom: 'Možda vas i iznenadimo...'

Antonija Šola o vjenčanju s 10 godina mlađim partnerom: 'Možda vas i iznenadimo...'

Mario Regelja je početkom srpnja prošle godine potvrdio da su zaljubljeni te kako ih je ljubav prema glazbi spojila. Prije pet, šest godina počeli smo stvarati prve pjesme, a onda je to sve preraslo u ljubav, rekao je tada

Pjevačica Antonija Šola (43) i pjevač benda 'Ljubavnici', Mario Regelja (32) prošle su godine potvrdili vezu. Iako Šola ne voli puno govoriti o privatnom životu, u nedavnom je intervjuu dala naslutiti da bi uskoro mogli stati i pred oltar.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Drago mi je čuti lijepe komentare, ne skrivamo to, a o planovima nećemo unaprijed govoriti. Možda vas i iznenadimo - rekla je Antonija za RTL kada su je priupitali hoće li sa svojim izabranikom stati pred oltar.

Antonija će ovo ljeto, baš poput većine glazbenika glazbenika, provesti radno. 

- Ljeto je već u punom zamahu i nešto smo koncerata i nastupa već odradili. Mario je tu puno aktivniji od mene, ali planova poslovnih imamo jako puno s obzirom na to da pišemo zajedno pjesme, kako za svoje projekte, tako i za druge izvođače - otkrila je Šola, koja si s dragim često priušti zasluženi odmor.

- Mi ne čekamo ljeto da pobjegnemo i ukrademo vrijeme samo za sebe, često si to priuštimo i tako punimo baterije i pišemo pjesme - rekla je.

Početkom srpnja prošle godine Mario je za RTL potvrdio da su zaljubljeni te kako ih je ljubav prema glazbi spojila.

- Sve je još friško, ne bih o tome koliko već naša veza traje. Najbitnije je da je nama lijepo, da se slažemo, da mnogo vremena provodimo zajedno te da stvaramo, što nas je, na posljetku, i spojilo. Pjesma je naša najveća poveznica. Antonija i ja znamo se dugi niz godina. Prije pet, šest godina počeli smo stvarati prve pjesme, a onda je to sve preraslo u ljubav - izjavio je tada Regelja.

- Ona je predivna u svakom pogledu, ali ono što je umjetnicima najbitnije i što je na kraju presudilo je zajednički interes - ljubav prema glazbi i pjesmama. Mnogi kažu da privatno i poslovno ne treba spajati. Iako smo već godinama suradnici u studiju, nikada nam to nije stvaralo probleme. Daleko od toga. Kada postoji iskra, to je sve veoma simpatično - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU

Najčitaniji članci