Obavijesti

Show

Komentari 11

Arijana Čulina slikala balerine jer se dečki nisu željeli skinuti

Arijana Čulina slikala balerine jer se dečki nisu željeli skinuti
4

Nakon brojnih kazališnih, stand-up te niza televizijskih i filmskih uloga, osam napisanih knjiga, Splićanka se ovaj put predstavila publici s 23 likovna rada

VIDEO

Nakon pet godina što se bavi slikarstvom Arijana Čulina (48) napokon je organizirala prvu izložbu. Imala ju je u matičnoj kazališnoj kući HNK Split, u kojem igra više od 20 godina. Inače su joj motivi vezani za sve i svašta, ali trenutačno je okupirana onima koji se dotiču teatra.

Nakon brojnih kazališnih, stand-up te niza televizijskih i filmskih uloga, osam napisanih knjiga, Splićanka se ovaj put predstavila publici s 23 likovna rada inspirirana baletom.

- Odmalena sam fascinirana plesom. Balerine sam počela crtati tijekom dosadnih školskih satova. Kad mi se nije dalo slušati profesoricu, uzela bih olovku i na papir ‘bacila’ njihove čarobne pokrete - objasnila je Arijana zašto je izložbu posvetila upravo njima. Komičarka koja u svojim djelima secira muško-ženske odnose otkrila nam je zašto se i ovaj put nije posvetila svojoj omiljenoj opsesiji.

- Nije mi imao tko pozirati za muški akt. Možda idući put kad budem slikala uspijem naći nekoga. Ali još ne znam kakav tip frajera tražim - rekla je Arijana. Unatoč tome što joj je ovo bila prva izložba, nije osjećala tremu niti strahovala od kritike.

- Prije mi je bilo neugodno na samu pomisao da pokazujem svoje slike jer nisam bila spremna. A onda sam valjda sazrela. Nisam se htjela predstaviti kao neka pretenciozna slikarica i vjerujem da se ljudima svidjelo ono što su gledali. Kao što 30 godina učim glumu, zadnjih godina učim se slikarstvu - rekla je Arijana, koju javnost najviše pamti kao Goge Biondinu iz “Glamour Cafea”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin